Фермерський заколот у Польщі – проблеми не лише України, а й польських спецслужб
Фермерський заколот у Польщі – проблеми не лише України, а й польських спецслужб

Фермерський заколот у Польщі – проблеми не лише України, а й польських спецслужб

Політтехнолог Олексій Голобуцький пояснив, що не так із польським протестом

І до теми, що фермерський заколот у Польщі – проблеми не тільки України, але й польської влади. А також польських спецслужб.

"Простий польський фермер" виїхав на тракторі протестувати проти дешевого українського зерна (точно проти зерна?) під прапором СРСР і з транспарантом "Путін дасть лад Україні і Брюсселю і нашим урядовцям".

Тобто, чимдалі менше приховується роль російських спецслужб як організатора і координатора антиукраїнських і антиєвропейських заколотів і в Польщі також (румунські агенти ФСБ давно не маскуються, про угорський уряд і так всі знають, з Фіцо і Вучичем теж всім все давно зрозуміло). Вже з'явились відомості про деталі інформаційної атаки: мінімум 13 тисяч акаунтів з Росії зображують "обурених поляків" і спонукають до протестів.

Відповідно, і основна ціль була, очевидно, не протидіяти нижчим цінам на зерно, а власне перекрити кордон основного військового логістичного хабу в системі взаємодії союзників з Україною якраз під час наступу Росії. Погано не те, що певна кількість поляків згодилась брати в цьому участь (байдуже, чи за оплату, чи за безкоштовно). Погано, що польський уряд демонструє неспроможність впоратись на своїй території з нахабною спецоперацією Кремля.

Джерело: пост Голобуцького у Telegram

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.

Теги по теме
Польща
Источник материала
Поделиться сюжетом