Apple випускає новий безкоштовний спортивний додаток для iPhone
Apple випускає новий безкоштовний спортивний додаток для iPhone

Apple випускає новий безкоштовний спортивний додаток для iPhone

Apple у середу випустила нову безплатну програму для iPhone для відстеження спортивних результатів, останню спробу стати головним постачальником спортивного контенту та новин.

Додаток під назвою Apple Sports добре виконує одну функцію: показує спортивні результати всіх основних команд і ліг. Користувачі в США, Канаді та Великобританії зможуть завантажити його в середу, в перший день сезону Вищої футбольної ліги.

Керівник служб Apple Едді Кью сказав, що компанія розробила додаток швидким і простим для кількох швидких перевірок на день. За його словами, він виділятиметься з-поміж інших додатків зі спортивними результатами, оскільки Apple не представляє команду чи лігу та не має стимулів залучати користувачів до тривалих сеансів.

«Ви хочете, щоб ваші бали були в основному в реальному часі. Ви хочете, щоб до них було дуже легко дістатися. І більше ніщо не заважає. І це головна мета програми», — сказав Кью, охриплий від вболівальностей на Super Bowl, в інтерв’ю минулого тижня.

Останніми роками Apple перейшла в спорт, купивши права та транслюючи ігри Вищої ліги бейсболу та Вищої ліги футболу , додавши додаткову спортивну журналістику до свого додатка Новини та показуючи пов’язані зі спортом документальні фільми про такі команди, як Golden State Warriors і New England Patriots. Apple TV+.

Яблуко

Apple також подала заявку на права на ігри Національної футбольної ліги минулого року, перш ніж програла YouTube, повідомляє CNBC , і очікується, що вона буде учасником майбутніх переговорів щодо прав на Національну баскетбольну асоціацію. Apple, як Googleі Amazon, розглядає великі спортивні події в прямому ефірі як потенційну опору для своїх потокових сервісів.

Ця нова програма, яка не буде попередньо встановлена ​​на iPhone, тісно інтегрована з іншими програмами Apple Services, такими як програма TV і програма News.

Наприклад, він візьме наявні вподобання користувача щодо улюблених команд, видів спорту та ліг із цих додатків, тож коли програму «Спорт» уперше відкриється, багато хто вже побачить результати своїх улюблених команд.

Сповіщення та дії в прямому ефірі також обробляються програмами Apple News і Apple TV, включаючи наявні функції, такі як сповіщення про час початку гри або сповіщення про закриття гри, яка цікавить користувача.

Більшість ігрових сторінок міститиме інформацію про спорт, наприклад, хто забив голи, які гравці на майданчику або хто на першій базі. Сторінки також включатимуть коефіцієнти ставок у реальному часі, але користувачі можуть вимкнути їх у налаштуваннях.

Сторінки гри також часто містять кнопку Apple TV. Це означає, що користувач може торкнутися кнопки, щоб переглянути пряму трансляцію гри. Він працює для спортивних програм, які передає Apple, а також для ігор у потокових сервісах, підключених до програми Apple TV, багато з яких все ще вимагають кабельної підписки, але все частіше будуть доступні через провідні стримери .

«В ідеальному світі, коли я дивлюся на гру Duke, там написано «Відкрийте телевізійну програму, я хотів би, щоб вона перевела мене на гру в баскетбол», — сказав Кью. «І це те, що ми намагаємося робити».

Примітно, що немає спеціальної версії для нової гарнітури Apple Vision Pro, яка є найкращим продуктом Apple для перегляду спортивних змагань на великому віртуальному дисплеї.

Кью говорив про бажання Apple виправити розповсюдження спортивних ігор ще до того, як у Apple з’явилася служба потокового передавання. У 2016 році в інтерв’ю The Hollywood Reporter він критикував гіди кабельних каналів і розповідав про те, як важко було знайти гру Дюка. У 2019 році Apple дозволила Sports Illustrated зазирнути у військову кімнату, яку компанія побудувала для моніторингу ігор і надсилання сповіщень.

Яблуко

К’ю сказав, що Apple робить чимало залаштунків, щоб співпрацювати з розробниками додатків і провайдерами потокового передавання, щоб, наприклад, їхні служби бездоганно працювали зі службами Apple. Мета Apple — зробити простим і зрозумілим пошук спортивної інформації та, зрештою, безперешкодно розпочати гру кількома дотиками.

«Як великий фанат спорту, ніколи не було кращого часу, ніколи не було гіршого часу», — сказав Кью. «Найкращий час, коли майже все у світі певним чином транслюється по телебаченню. Але гірше ще не було. Через кількість послуг, права, відключення світла, обмеження».

Apple також матиме функції, які дозволять користувачам стежити за турніром March Madness у студентському баскетболі, сказав Кью.

Ось список ліг, які Apple, за словами, підтримуватиме:

  • MLB
  • НФЛ
  • Футбол NCAA
  • WNBA
  • MLS
  • НБА
  • Баскетбол NCAA (чоловічі та жіночі)
  • НХЛ
  • Бундесліга
  • Ла Ліга
  • Ліга MX
  • Ліга 1
  • прем’єр-ліга
  • Серія А
Источник материала
loader
loader