Зірка серіалу "Спадкоємці" Зої Вінтерс відвідала виставку українських художників у Нью-Йорку
Зірка серіалу "Спадкоємці" Зої Вінтерс відвідала виставку українських художників у Нью-Йорку

Зірка серіалу "Спадкоємці" Зої Вінтерс відвідала виставку українських художників у Нью-Йорку

Зірка серіалу "Спадкоємці" Зої Вінтерс відвідала виставку українських художників "SHERO" у Нью-Йорку. Артистка стала однією із гостей арт-шоу, на якому представили роботи 27 сучасних українських митців. Відібрані для виставки роботи відображають силу та красу жінок, а також різні аспекти сексуальності, тілесності та чуттєвості.

- Це справді чудово. Це неймовірна колекція, і для мене є велика честь бути тут і підтримувати Україну, артистів та їхній меседж, - зазначила артистка.

Куратори виставки Марія Мануйленко та Інна Педан відібрали для презентації роботи у різних стилях та техніках, поєднуючи світові тренди з українським сучасним мистецтвом. За їхніми словами, таким чином вони хочуть підтримати українських жінок, які зараз переживають важкі часи через російське вторгнення. Наприклад, Тата Колесник, якій на початку війни довелося тікати з двома дітьми з Харкова до Німеччини, зображує у своїх роботах сильних, впевнених у собі оголених жінок, яким нема чого приховувати. Їхні тіла вкриті татуюваннями у вигляді квітів, які є своєрідною візуальною розповіддю про внутрішній світ цих жінок. Художниця Марія Куликовська на виставці презентувала акварелі, в яких вона досліджує тему людського тіла та його існування у світі.

Окрім Вінтерс, гостями заходу стали лідер гурту ГоголБордело Євген Гудзь, Оксана Лада з The Sopranos, президент Українського інституту Америки Кеті Наливайко, українсько-американська художниця Майя Гаюк, художниця Юлія Ізабель, президент Razom For Ukraine Дора Хом'як, селебріті-менеджер Ольга, відомі піаністи Анна Шелест та Фіма Чупахін, активістка та діджей Дар'я Коломієць.

Зої Вінтерс 39 років. Вона відома за роллю Керрі Кастеллабате у серіалі "Спадкоємці", а також за зйомками в проектах "Хороша боротьба", "Пліткарка" та "Мисливці"

Фото
Фото
22 Лютого14:29
Источник материала
Поделиться сюжетом