Голова PlayStation визначив найкращі ігри для кожного покоління консолей Sony
Голова PlayStation визначив найкращі ігри для кожного покоління консолей Sony

Голова PlayStation визначив найкращі ігри для кожного покоління консолей Sony

Джим Раян, який 30 років займає позицію гендиректора Sony Interactive Entertainment та голови PlayStation, готується залишити пост у березні. Генеральний директор в інтерв'ю поділився списком своїх улюблених ігор у кожному поколінні PlayStation.

Про це пише РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на американський тижневик Variety, який висвітлює події у світі шоу-бізнесу.

Деталі інтерв'ю

Він наголосив, що запуск PlayStation 5 під час пандемії був найбільшим викликом у його кар'єрі, а також одним із значних досягнень.

Виникли складнощі на різних етапах процесу: складання більшості консолей здійснювалося в закритому на карантин Китаї, що створило проблеми, оскільки розробники та магазини також стикалися з труднощами через обмеження.

Незважаючи на це, компанія успішно подолала труднощі та продала понад 50 мільйонів консолей за трирічний період.

З 1 квітня, коли Раян покине Sony Interactive Entertainment, його обов'язки тимчасово візьме на себе Хірокі Тотокі, президент Sony. Райан висловив упевненість у компетентності Тотокі для тимчасового керівництва та подальшого пошуку відповідного наступника.

Він також дав пораду майбутньому главі SIE: "Ніколи не забувай, що ми розважальний бізнес. Якщо ми продовжимо розважати, радувати і дивувати нашу геймерську спільноту, я думаю, у Тотокі-сана і того, хто його замінить, все буде гаразд", - заявив глава Джим Райан.

Голова Sony назвав основну гру кожного покоління PlayStation

PS1: Ridge Racer (1994)

PS2: Grand Theft Auto 3 (2001)

PS3: Uncharted: Drake's Fortune (2007)

PS4: Marvel's Spider-Man (2018)

PS5: God of War Ragnarök (2022)

Він додав, що це не його персональні фаворити, а ігри, які змінили індустрію, поставили нові стандарти та показали можливості приставок на повну потужність.

Источник материала
loader
loader