19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"У голові там вата". Український актор, який знімався у Байрак, розкрив істинне лице режисерки
"У голові там вата". Український актор, який знімався у Байрак, розкрив істинне лице режисерки

"У голові там вата". Український актор, який знімався у Байрак, розкрив істинне лице режисерки

Популярний український актор Костянтин Костишин, який нині перебуває в лавах ЗСУ, розповів про своє ставлення до режисерки Оксани Байрак, яка після вторгнення втекла до РФ і працює для пропагандистських російських телеканалів. Артист свого часу знімався в картинах ура-патріотки.

За словами Костишина, Байрак завжди захоплювалися російськими артистами.  Актор пояснює її проросійську позицію тим, що "в голові там вата".     

"Я всього кілька разів знімався в її проєктах, – каже Костишин. – Це були невеличкі ролі, дуже коротенькі. Пам’ятаю, вона навіть мені щось подарувала на згадку після одного знімального дня. Але разом з тим, бачив не лише люб’язність, а й інше – вона воліла працювати з російськими акторами. Та не тільки вона – чимало продюсерів вважали, що наші актори – це щось таке собі, а от росіяни – це ж крута школа. З чим я категорично не згоден. А вони нав’язували московських, а наших – так, брали на другорядні ролі".

"Ну, а з приводу Байрак, я, чесно кажучи, не слідкував за її творчістю, єдине, можу підтвердити, що вона щиро захоплювалася росіянами, – додає актор. – Пам’ятаю, навіть якийсь лист писала на підтримку Дмитра Харатьяна, коли тому заборонили в’їзд в Україну. В голові там вата, яка, на жаль, розмножувалася. А з часом – проявилася її позиція".

Нагадаємо, восени минулого року OBOZ.UA вдалося дізнатися, що режисерка Байрак працює над новим серіалом "Дождь на исходе лета"для пропагандистського телеканалу. Головним актором у стрічці був заявлений Антон Батирьов, який раніше активно знімався в українських серіалах, а після 24 лютого 2022-го року публічно підтримав кремлівську агресію. Згодом в одному з прямих ефірів в своєму Instagram кінематографістка заявила, щозаробляє кошти для хворої матері.Режисерка-запроданка також зізналася, що сумує за Україною та обов’язково повернеться на батьківщину.

Повне інтерв’ю з Костянтином Костишиним на OBOZ.UA читайте тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом