Стіву Джобсу сьогодні виповнилося б 69 років
Стіву Джобсу сьогодні виповнилося б 69 років

Стіву Джобсу сьогодні виповнилося б 69 років

Співзасновник Apple і колишній генеральний директор Стів Джобс народився 24 лютого 1955 року, тому сьогодні він відзначав би свій 69-й день народження, якби він не помер у 2011 році у віці 56 років.

Джобс і Стів Возняк заснували Apple у 1976 році для виробництва перших комп’ютерів Apple, революціонізувавши персональні комп’ютери та створивши один із найвідоміших комерційних випусків в історії Macintosh у 1984 році. Лише через рік його вигнали з компанії. , але повернувся в 1997 році, коли Apple купила наступну компанію Джобса NeXT, щоб послужити майбутньою основою операційної системи Mac.

Apple отримала нову силу, коли Джобс повернувся до керма, а Джоні Айв очолив команду, яка створювала культовий дизайн за культовим дизайном. Цей дует керував не лише переродженням Mac, але й створенням ряду інших революційних продуктів і послуг, зокрема iPod і, звичайно, iPhone. Під керівництвом Джобса з 1997 року до його смерті від раку у 2011 році Apple пройшла шлях від компанії на межі банкрутства до однієї з найбільших технологічних компаній у світі.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны