Чому Activision заблокувала 6000 гравців Call of Duty
Чому Activision заблокувала 6000 гравців Call of Duty

Чому Activision заблокувала 6000 гравців Call of Duty

Причина бану

Це не перший подібний випадок. Компанія запустила нову хвилю заборони Call of Duty після повідомлень про шалене читерство в Modern Warfare 3 і Warzone. Після "сплеску повідомлень про шахрайство в спільноті" видавець заявив, що за п'ять днів у середині лютого забанив понад 6 000 акаунтів за шахрайство та хакерство.

Для боротьби з нещодавніми проблемами Activision заявила, що відключила код гри для обмежених за часом переваг, таких як супершвидкість, і наразі тестує додаткові оновлення безпеки.

У рамках постійних оновлень безпеки одна телеметрична система була виведена з мережі для оновлення на вихідних. Ця дія призвела до того, що розробники читів стверджували, нібито RICOCHET Anti-Cheat не працює. Це не так. У результаті моніторингу активності протягом вихідних і цілеспрямованої реактивації цієї оновленої системи, #TeamRICOCHET змогла виявити і забанити понад 6000 облікових записів за шахрайство та хакерство в період з 16 по 20 лютого,
– пишуть розробники на своєму сайті.

Команда продовжує працювати над оновленнями безпеки для усунення проблем у різних режимах Call of Duty: Warzone та Modern Warfare III.

Нагадаємо, Modern Warfare 3 та 2 сезон Warzone стартували на початку лютого. Для них випустили патчі з великою кількістю оновлень. Розробники додали нові карти 6х6, відреставровану карту Das Haus, карту "Війна" та повернули карту "Відродження" у Warzone. Крім того, впровадили сюжетну місію "Зомбі", а також представили кросовер "Ходячі мерці".

Источник материала
loader
loader