19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Вмикай телевізор – Пугачова співає твою пісню!" Українець зізнався, скільки заплатила йому артистка за "вкрадену" композицію
"Вмикай телевізор – Пугачова співає твою пісню!" Українець зізнався, скільки заплатила йому артистка за "вкрадену" композицію

"Вмикай телевізор – Пугачова співає твою пісню!" Українець зізнався, скільки заплатила йому артистка за "вкрадену" композицію

Російська співачка Алла Пугачова має у репертуарі пісню харків'янина Олександра Кварти. Причому співак та автор композицій, який дуже яскраво заявив про себе в першому сезоні телешоу "Україна має талант", дізнався про це, коли твір уже лунав в телеефірі у виконанні артистки.

Як співаку вдалося відстояти свої права та скільки Пугачова заплатила йому за пісню, Олександр Кварта розповів в інтерв’ю OBOZ.UA.

Про те, що Алла Пугачова взяла до свого репертуару його пісню, український виконавець дізнався постфактум, коли побачив, як співачка виконує її у своїх "Різдвяних зустрічах".

"Пісню "По дорозі до сонця" я написав ще в 1997 році, – згадує співак. – Згодом якийсь час мешкав у Москві, відправив кілька своїх композицій на конкурс, який проводила Алла Борисівна на своєму "Радіо Алла". На початку січня 2010 року зателефонував мій старший брат Роман: "Вмикай телевізор, там Пугачова співає твою пісню!" Вона виконувала "По дорозі до сонця" на "Різдвяних зустрічах. А потім композиція з’явилася на радіо у її виконанні. З одного боку, була радість, а з іншого: як же я? Я теж співав цю пісню. А тепер виходить не Пугачова співає мою, а я – її?".

Виконавець зателефонував в Москву, йому вдалося зв’язатися з менеджментом співачки: "Запитував: як так сталося? де взяли? На той час я вже трохи підзабувся про те, що композиція відсилалася на конкурс". Артистові зразу ж прислали договір на співпрацю, а коли приїхав у справах до Москви, запропонували продати композицію: "Мені виплатили гонорар – кілька тисяч доларів. Як витратив ті гроші? Це стало солідним внеском в нашу першу з дружиною автівку".

Олександр Кварта – український співак, якого добре запам’ятали глядачі після феєричної участі в телешоу "Україна має талант" з піснею "Сеньорита, я влюблен". Співак також брав участь у програмі Ігоря Кондратюка "Караоке на Майдані" та став одним із учасників Нацвідбору на "Євробачення" в 2011 році. Тоді представляти на конкурсі Україну в Німеччину відправилася Міка Ньютон.

Повне інтерв’ю з виконавцем читайте завтра, 29 лютого.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейк

Источник материала
Поделиться сюжетом