20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Тест "4 двері": пройдіть та дізнайтеся, чого вам не вистачає в житті
Тест "4 двері": пройдіть та дізнайтеся, чого вам не вистачає в житті

Тест "4 двері": пройдіть та дізнайтеся, чого вам не вистачає в житті

Пройдіть тест та дізнайтеся більше про себе

Уявіть, що ви стоїте перед 4 дверима: білими, чорними, рожевими та синіми. Кожні з них ведуть у кімнату, що символізує важливу сферу вашого життя.

Поглядите на них та подумайте, яку б ви відчинили першими, другими, третіми та четвертими. Запам'ятайте результат і швидше читайте розшифровку від порталу psych2go.

Інтерпретація

Якщо перші двері, які ви відчинили, були:

Білі, ви людина, яка впевнена у собі та достатньо піклується про себе.

Рожеві, ви закохані або перебуваєте в активному пошуку стосунків.

Сині, ви приділяєте велику увагу своїй кар'єрі, що означає, що ви або відсуваєте на другий план інші сфери життя заради кар'єри, або занадто сильно женетесь за грошима.

Чорні, ви в депресії або в повному самоаналізі. Зазвичай вибір чорних дверей свідчить про поганий психологічний стан, а іноді й про схильність до уникнення та навіть про повне заперечення.

Якщо другі двері:

Білі, можливо, ви відклали особисте життя на задній план, але у вас є почуття власної гідності і ви любите себе.

Рожеві, ви знаходитесь в емоційній рівновазі або тому, що у вас спокійні стосунки, або тому, що ви врівноважена людина.

Сині, ви проводите досить часу на роботі на шкоду іншим важливим сферам життя. Іноді ця позиція вказує на людину, яка намагалася заповнити прогалини у своєму житті.

Чорні, у вас є тенденції уникнення, можливо, не так яскраво виражені. Багато підлітків мають ці двері на другому місці, тому що підлітковий вік часто асоціюється з тенденціями уникнення.

Якщо треті двері:

Білі, схоже, ви пожертвували своїм життям. Зазвичай люди, у яких білі двері стоять на третьому місці, володіють заниженою самооцінкою і схильні до песимізму.

Рожеві, у вас або застій у стосунках, або вам відмовлено в праві любити і бути коханим.

Сині, ви почуваєтеся комфортно і, здається, задоволені своєю роботою.

Чорні, ви страждаєте в одній зі сфер життя. Щоб дізнатися в якій, просто подивіться на четверті двері, які ви обрали. Проблема перебільшена в полі, показаному останніми дверима, і ви відчуваєте, що чогось не вистачає у вашому житті й не відчуваєте себе "завершеним".

Якщо четверті двері:

Білі, ви повністю відмовилися від особистого життя. Часто цю відповідь дають жінки, що повністю втратили себе у своїх обов'язках по дому, чоловіку, дітям та онукам. У будь-якому випадку це дуже вразлива ситуація.

Рожеві, ви, здається, повністю втекли з емоційного світу або тому, що живете в повністю застійних стосунках, або тому, що знехтували цією частиною свого життя.

Сині, вам не подобається ваша робота, і ви працюєте лише для того, щоб заробляти на життя.

Чорні, ви психологічно здорові та маєте бажання жити.

"Телеграф" раніше опублікував матеріали, про тибетський тест на 3 питання. Окрім цього, вам може сподобатися тест, який розкриє ваш справжній психологічний вік.

Теги по теме
Психология
Источник материала
Поделиться сюжетом