20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Михайло Хома пояснив, чому відмовився від образу Дзідьзо
Михайло Хома пояснив, чому відмовився від образу Дзідьзо

Михайло Хома пояснив, чому відмовився від образу Дзідьзо

Співак Михайло Хома, який виступав під сценічним ім'ям Дзідзьо, заявив, що відмовився від цього образу і на час війни не хоче співати розважальних пісень. В інтерв'ю виданню SOL артист зазначив, що це рішення свідоме, оскільки він відчуває у собі трансформацію та відповідальність у тому, як проявляється на публіці.

- Коли людині нема чого втрачати, там є дуже велика воля, свобода. А коли в людини з'являється якась відповідальність перед дітьми, наступним поколінням, державою, тоді ти розумієш, що треба трошки нести її. Це трансформація. Ми ростемо, дякувати Богу, - підкреслив Хома.

Виконавець уточнив, що образ Дзідзьо створювався для того, щоб отримати визнання серед українців і він його виконав, оскільки багато людей впізнавали у ньому себе.

- Я не знаю, може, я став нудним для молоді. Але я своє завдання на той час виконав. Багато хто впізнавав себе і сказав, що це чесно. Я сценарій не писав. Якби того зростання не було, мені було б нецікаво жити, – уточнив Михайло.

Хома був фронтменом гурту DZIDZIO, створеного за підтримки Андрія Кузьменка та Олега Турка, з 2009 року. Образ музиканта також став пізнаваним і в кіно. Він знявся у картинах "Зірки за обміном", "ДЕ ГРОШІ", "DZIDZIO Перший раз", "DZIDZIO Контрабас". Співак близько 20 років був у стосунках із колегою по сцені Slavia. Пара познайомилася під час конкурсу "Молода Галичина", потім співала разом у гурті "Друзі". Одружилися вони у листопаді 2013 року, а через 8 років оголосили про розлучення. Спільних дітей ексзакохані не мали.

Источник материала
Поделиться сюжетом