"Опинився наодинці з проблемами". Колега актора Олександра Попова, зізналася, які особисті труднощі він переживає
"Опинився наодинці з проблемами". Колега актора Олександра Попова, зізналася, які особисті труднощі він переживає

"Опинився наодинці з проблемами". Колега актора Олександра Попова, зізналася, які особисті труднощі він переживає

Телеведуча телеканалу "1+1 Україна" Валентина Хамайко розповіла, що її колега по проєкту "Сніданок.Вихідний", який несподівано закрився в кінці минулого року, придумав своєрідну альтернативу програмі – Олександр Попов створив на YouTube інформаційно-розважальний канал "Вихідний 2.0". Журналістка зізналася, що підтримала ініціативу не лише через любов до телешоу, якому віддала сім років.

В інтерв'ю OBOZ.UA Валентина Хамайко заявила, що в Олександра Попова нині непростий період у житті – тяжко захворіла його мама. Окрім того, маючи ще кілька місяців тому шалений робочий графік, зараз акторові важко переживати невелику зайнятість у кіно. Не секрет, що роботи у артистів нині через війну не так багато.

"Мій колега по проєкту "Сніданок. Вихідний", актор Олександр Попов, створив на YouTube інформаційно-розважальний канал "Вихідний 2.0", де ми влаштовуємо щосуботи та неділі прямі ефіри, спілкуємося з глядачами онлайн", – розповідає Валентина Хамайко.

"Ми сім років з Олександром Поповим у прямому ефірі вели "Сніданок. Вихідний", дуже здружилися, – продовжує тееведуча. – Коли наприкінці минулого року оголосили, що проєкт закривають, отримали величезну хвилю відгуків від глядачів, які просили продовження. Бо була звичка починати з нами ранок, формат, який полюбився. Паралельно я бачила, що відбувається в житті у Саші: онкохвора мама, зйомок не так багато. У нього зараз складний час у житті. Уявляєте, як це: мати шалений графік, а потім опинитися фактично наодинці з проблемами? У мене 7 років тому теж хворіла мама. Я знаю, як важливо в такий період мати моральну підтримку.

Валентина Хамайко каже, що свого часу підтримка колег дуже врятувала її саму в непростий час, коли її чоловік із старшим сином Остапом пішли захищати країну: "Для мене це було дуже важким у психологічному плані періодом. І наявність телеефірів у суботу і неділю стали своєрідною терапією. Ба більше, я вважаю, що хлопці Саша Попов, Ігор Циганик, плюс вся наша команда емоційно кожного тижня мене витягували з непростого стану. Я приходила на ефір – і ставало легше".

"Потім після програми ми почали ходити на каву, де годину просто говорили про життя, багато сміялися, – додає Валентина Хамайко. – І це теж мене дуже підтримувало. А як тільки проєкт закрився, відчула, наскільки мені буде не вистачати наших зустрічей. І коли з'явилася ідея робити на YouTube "Вихідний 2.0", з радістю підтримала. Ми зустрічаємося втрьох і обговорюємо, як прожили тиждень, згадуючи важливі події України і світу".

Повне інтерв'ю з Валентиною Хамайко читайте на OBOZ.UA тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом