В окупованому Бердянську підірвали авто організатора "виборів Путіна"
В окупованому Бердянську підірвали авто організатора "виборів Путіна"

В окупованому Бердянську підірвали авто організатора "виборів Путіна"

У захопленому росіянами Бердянську невідомі підірвали автомобіль одного з організаторів так званих "виборів президента Росії". Внаслідок отриманих травм вона померла. Про це розповіла голова Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галицина.

- Росіяни підтвердили попередню версію вибуху – у тимчасово окупованому Бердянську підірвали автомобіль посібниці окупантів, яка була членом виборчої комісії "з правом вирішального голосу", - розповіла Галіцина. -Кадри наслідків опублікували пропагандистські джерела окупантів. Коли жінка сіла у свій автомобіль, спрацював вибуховий пристрій. Від отриманих травм вона померла у лікарні.

Російські паблики також підтвердили підтвердили загибель своєї пособниці. За словами пропагандистів, під машину заклали близько півтора кілограма вибухівки у тротиловому еквіваленті. Повідомляється, що жінка загинула від травм.

  • Це не перша "раптова" смерть колаборантів на окупованих територіях. У грудні у тимчасово окупованому Луганську підірвали авто колаборанта, депутата ЛНР та керівника комітету силового блоку Олега Попова. Вибух пролунав біля стадіону "Арсенал". За попередньою інформацією, зрадник отримав тяжке поранення. Згодом російські ЗМІ повідомили, що Попов не вижив.
  • Також у Луганську підірвали автомобіль із так званим депутатом "народної ради ЛНР" Михайлом Філіпоненком, він не вижив. Слідство РФ заявило, що вибух невстановленого вибухового пристрою стався під дном автомобіля.
Теги по теме
Взрыв
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны