З ними немає зв'язку: Стася Ровінська розповіла про родичів по матері в окупації
З ними немає зв'язку: Стася Ровінська розповіла про родичів по матері в окупації

З ними немає зв'язку: Стася Ровінська розповіла про родичів по матері в окупації

Родичі української ведучої Сніжани Єгорової вже два роки перебувають в окупації у Новій Каховці. Про це донька артистки Стася Ровінська розповіла в інтерв'ю YouTube-каналу "Олицька".

- У мене більшість рідних з маминого боку, до речі, що цікаво, зараз перебувають в окупації в Каховці – там, де народилася моя бабуся і моя мама. І вони не підтримують, звісно, ​​все це. Ніхто не хоче бути Росією. І це дуже складно. Вони віком, з ними немає зв'язку. Це сестри моєї бабусі – мої двоюрідні бабусі, мої троюрідні брати та сестри, – зазначила Ровінська.

За словами Стасі, її мама знає про це, але не підтримує зв'язок з рідними.

- Звісно, ​​знає, [вони не спілкуються], - відповіла телеведуча. – Це сюр. Просто сюр.

Сама Ровінська вже близько трьох років не спілкується з матір'ю через підтримку Єгорової країни-агресора. У перші дні повномасштабної війни телеведуча зняла на відео, як її дитина плакала, сидячи у підвалі, та відправила його своїй мамі. Вона написала їй, що Росія обстрілює Україну, а в телефонній розмові згадала про звірства у Бучі, але слів підтримки так і не почула. Дівчина зізналася, що після цього вона більше не має ілюзій щодо того, що ці відносини ще вдасться коли-небудь налагодити.

Стася Ровінська – дочка музичного режисера Семена Горова та телеведучої Сніжани Єгорової. Раніше була ведучою денного проєкту "Твій день" на "1+1", а також відома глядачам за ролями у серіалах "Опер за викликом-3", "Пес", "За законами воєнного часу-2". Через повномасштабне вторгнення була змушена виїхати з країни з трьома дітьми та чоловіком до США.

Теги по теме
оккупация
Источник материала
Поделиться сюжетом