Валентина Хамайко показала свою свекруху та зворушливо розповіла про стосунки з нею
Валентина Хамайко показала свою свекруху та зворушливо розповіла про стосунки з нею

Валентина Хамайко показала свою свекруху та зворушливо розповіла про стосунки з нею

Ведуча ніжно привітала маму чоловіка з днем народження та поділилася спогадами.

Ведуча "1+1 Україна" Валентина Хамайко поділилася світлинами з мамою свого чоловіка Андрія Оністрата та пригадала їхні перші зустрічі-знайомства.

Сьогодні, 8 березня, свекруха ведучої Валентина Олексіївна святкує день народження. З цієї нагоди Валентина Хамайко у своєму фотоблогу присвятила мамі чоловіка допис і показала фото з нею.

Під кадрами знаменитість залишила щемкі слова вдячності, адресовані Валентині Олексіївні. А також поділилася першими кумедними враженнями від зустрічі зі свекрухою, які з часом трансформувалися в щиру любов і повагу.

"Сьогодні День народження у мами Андрія Оністрата Валентини Олексіївни! З огляду на роки разом розумію, що це велике щастя мати такі теплі стосунки з батьками чоловіка! Пам'ятаю як при одній з перших зустрічей Андрій повторив декілька раз моє ім'я і сказав: "Цікаво… тебе звати, як мою маму". Я згадую, як з подивом і цікавістю мама Андрія роздивлялась мене при перших знайомствах. Це була суміш цікавості, прямолінійності і легкої іронії. А я тоді пригадала сюжет з "Кайдашевої сімʼї" і подумала – буде весело! Мама Андрія сильна і яскрава! Зараз я дякую за кожен день, за турботу і увагу до нас. З батьками Андрія я досі можу відчувати справжню турботу і безумовну любов. Я можу все ще відчувати свою "внутрішню дитину" і зануритись в батьківські обійми", - зворушила ведуча.

Источник материала
Поделиться сюжетом