"Розплакалася у мене на плечі": зірка українського кіно згадав уразливу Анастасію Заворотнюк
"Розплакалася у мене на плечі": зірка українського кіно згадав уразливу Анастасію Заворотнюк

"Розплакалася у мене на плечі": зірка українського кіно згадав уразливу Анастасію Заворотнюк

Відомий український актор театру та кіно Віктор Андрієнко згадав, як колись брав участь в одному проекті разом із російською актрисою Анастасією Заворотнюк. За словами кінозірки, росіянку було вражено до сліз українським шоу-бізнесом.

До 2014 року російські знаменитості були найчастішими гостями на українському телебаченні. В одному з тогочасних шоу "Як дві краплі води" провідною була російська актриса Анастасія Заворотнюк.

Про це Віктор Андрієнко розповів у великому відвертому інтерв'ю проекту "Наодинці", сюжет якого доступний у YouTube.

Віктор Андрієнко, скріншот: YouTube

Андрієнко каже, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" була шокована нашим шоу-бізнесом і як спілкуються між собою артисти: мовляв, російський зірковий бомонд зовсім інший.

Проект "Як дві краплі води" виходив восени 2013 року, за кілька місяців до початку Революції Гідності. До зйомок залучили чимало як російських, так і українських зірок. Після завершення шоу, як згадує Віктор Андрієнко, до нього до гримерки зайшла Заворотнюк та розплакалася.

Росіянка не могла повірити у те, як українські знаменитості підтримують одна одну, хоча на екрані були запеклими конкурентами. Анастасія не стримала емоцій і гірко розплакалася: мовляв, у російському шоу-бізі такого тепла та розуміння немає.

Віктор Андрієнко, скріншот: YouTube

"Коли ми закінчували, Заворотнюк так розплакалася. Вона як побачила, як ми спілкуємося, як увесь натовп, який конкуренти між собою аплодують. Вона каже: "Як це? Ви ж конкуренти і все аплодуєте один одному". Вона прийшла до гримерки і розплакалася на плечі. Вона говорила: "Ви – інші, у нас такого немає", – згадав Андрієнко.

Раніше повідомлялося, "брудний" Маріуполь та дурні українки: як росія "годувала" пропагандою та принижувала Україну в серіалі "Моя прекрасна няня".

Також, стан Анастасії Заворотнюк стрімко погіршується, чоловік Петро Чернишев скасував гастролі заради "няні Вікі".

Источник материала
Поделиться сюжетом