Як швидко та легко прибрати шерсть з меблів: лайфхак для власників котів
Як швидко та легко прибрати шерсть з меблів: лайфхак для власників котів

Як швидко та легко прибрати шерсть з меблів: лайфхак для власників котів

Цей простий трюк полегшить роботу кожного власника домашньої тварини

Люди, які щасливі володіти домашніми вихованцями, розуміють, що, крім радості, вони приносять також і плями та надто багато шерсті. Котяча шерсть може покривати меблі та підлогу, і щоразу прибирати шерсть – справжнє випробування. Однак є простий лайфхак, який може полегшити проблему.

Шерсть домашніх вихованців може проникнути в найнесподіваніші місця, навіть у приміщення, де ваш вихованець ніколи не буває. Замість того, щоб витрачати час на посилені спроби зібрати її за допомогою валика, можливо, на вашій кухні є більш ефективний інструмент, пише irishexaminer.

Чим очистити шерсть кота у домі

Просто надягніть гумові рукавички, такі, які використовуються при митті посуду або прибиранні оселі, і протріть забруднену поверхню. Всі ці неприємні волоски прилипнуть до рукавичок, і ви зможете легко змити їх водою в раковині. Цей прийом особливо ефективний для диванних покривал, постільної білизни та килимів — тих поверхонь, на які шерсть домашніх тварин зазвичай і прилипає.

Раніше ми писали, як зберігати шубу з натурального хутра до наступної зими. Важливо піклуватися про неї правильно, щоб продовжити термін служби.

Теги по теме
Животные
Источник материала
Поделиться сюжетом