Фанат Elden Ring знайшов у грі альтернативний початок, який розробники так і не використали
Фанат Elden Ring знайшов у грі альтернативний початок, який розробники так і не використали

Фанат Elden Ring знайшов у грі альтернативний початок, який розробники так і не використали

Деталі

Судячи з усього, у ранніх збірках гри вона починалася в іншому місці. У фінальній версії розробники змінили локацію, але стару чомусь не вирізали. Секіро Дубі реконструював сцену й показав її публіці.

Отож, гравці Elden Ring знають, що гра у поточному її вигляді перекидає вас у навчальну зону після того, як ви на самому старті помрете від боса Grafted Scion у Каплиці передчуття (Chapel of Anticipation). Після цього програшу ви прокидаєтеся в The Stranded Graveyard і пробираєтеся до Печери Знань. Однак Секіро Дубі показує, що в оригінальній початковій версії ви гравець прокидався на прихованому піщаному пляжі під Приморськими руїнами (Seaside Ruins). Саме там ви мали б вперше познайомитися з Меліною та Торрентом.

Вирізана сцена з Elden Ring: відео

Це означало б, що коли гравці були вбиті босом Grafted Scion або розбилися на смерть, вийшовши за межі локації, вони приземлилися б у море внизу й були б викинуті потім на пляж. Замість того, щоб зустрітися з Меліною і Торрентом у Печері Знань, ті йшли через мілководдя на пляж, щоб зустріти гравця.

Ця локація також була позначена як порт на старій карті, доступній у тестовій версії гри, яка була доступна перед запуском. Очевидно, це була точка прибуття гравця в The Lands Between.

Діалог не надто змінюється, хоча подекуди з'являються кілька нових реплік. Однак сама відправна точка є абсолютно новою. Після завершення цієї катсцени гравець починає свою подорож і прямує до печери, з якої він потрапляє в The Stranded Graveyard. Таким чином, цей альтернативний початок додає трохи геймплею між початковою навмисною смертю і Печерою Знань (яка працює як навчальний посібник). Враховуючи відкритість світу Elden Ring, FromSoftware, можливо, побоювалися, що гравці взагалі пропустять цю початкову навчальну частину, тому одразу помістили їх туди.

Источник материала
loader
loader