19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ми не залежимо тільки від Віктора, – Ребров пролив світло на шанси Циганкова зіграти за збірну
Ми не залежимо тільки від Віктора, – Ребров пролив світло на шанси Циганкова зіграти за збірну

Ми не залежимо тільки від Віктора, – Ребров пролив світло на шанси Циганкова зіграти за збірну

Перед від'їздом головний тренер збірної України Сергій Ребров дав брифінг на столичному вокзалі. Одне із питань, яке найбільше турбує, як пресу, так і простих уболівальників: "Що зі станом здоров'я Віктора Циганкова?".

Ребров розповів про здоров'я Циганкова

Нагадаємо, що у минулому турі іспанської Ла Ліги правий вінгер відзначився гольовою передачею, але не зміг дограти матч до фінального свистка. У другому таймі Циганков отримав травму під час одного із епізодів боротьби. ЗМІ одразу ж розлетілось фото Віктора із лави запасних Жирони, де до його коліна прикладено лід.

Спортивний лікар Дмитро Бабелюк оцінив ушкодження колишнього динамівця після гри проти Осасуни, де команда Мічела святкувала перемогу 2:0. Усі були готові до найстрашніших прогнозів, але з'явилась інформація, що, на щастя,все обійшлось без серйозних ушкоджень.

Очікується, що Віктор пропустить наступний поєдинок Жирони в Ла Лізі проти Хетафе на виїзді (16 березня). Але вирушить у розташування збірної України.

Сергій Ребров дав відповідь на запитання журналістів про стан Циганкова. Відповідь коуча "синьо-жовтих" вселяє оптимізм та віру у те, що Віктор допоможе збірній.

Я думаю, що шанси дуже високі. Я дивлюся на динаміку, він відновлюється. Ми усі сподіваємося. Подивимося. Але усе залежить від нього, залежить від того, як він буде відновлюватися. У нас багато гравців, ми не залежимо тільки від Віктора. Він дуже важливий гравець для нас, але у нас 28 футболістів зараз. Буде Віктор чи не буде? Ми готуємося дуже серйозно. Будемо тільки раді, якщо він відновиться,
– відповів наставник збірної України.

  • До наступного матчу українська збірна і так підходить із кадровими втратами. Не допоможе національній команді капітан та опорник Шахтаря Тарас Степаненко, який не встиг відновитись від травми. Його досвід знадобився би в центрі поля команди Реброва.
  • Також березневий цикл збірної пропускає її капітан Андрій Ярмоленко.
Теги по теме
футбол Сборная Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом