12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Microsoft дозволила створювати користувацькі чатботи на основі Copilot GPT
Microsoft дозволила створювати користувацькі чатботи на основі Copilot GPT

Microsoft дозволила створювати користувацькі чатботи на основі Copilot GPT

Конструктор чатботів доступний за підпискою для мкористування на персональних комп’ютерах.

Компанія Microsoft надала можливість створювати користувацькі чатботи штучного інтелекту. Конструктор користувацьких моделей ШІ Copilot GPT Builder став доступним для використання передплатникам пакету Copilot Pro. Про це повідомив керівник компанії Microsoft з пошукових систем та штучного інтелекту Хорді Рібас.

На сайті Microsoft Copilot Lab з'явилася нова сторінка підтримки інструменту, звідки можна дізнатися, що можна використовувати Copilot GPT Builder лише на персональних комп’ютерах. Проте будь-які чатботи, створені за допомогою конструктора, можна використовувати як на ПК, так і на мобільних пристроях. У Microsoft уточнили, що користувачі без підписки Copilot Pro зможуть застосовувати ШІ-моделі, створені та опубліковані іншими авторами.

Вартість підписки на Copilot Pro становить 20 дол. на місяць. Разом з доступом до Copilot GPT Builder підписка також дозволяє використовувати найпродуктивнішу ШІ-модель OpenAI - CPT-4 Turbo, та помічника Copilot AI у програмах Microsoft, включаючи Word, PowerPoint та інших.

Перші користувачі уже почали ділитися своїми чатботами, створеними за допомогою Copilot GPT Builder. Так, наприклад, один із користувачів представив свою версію моделі Bread Assistant, здатну відповідати на будь-які питання про хліб.

Нагадаємо, Microsoft випустила чатбот на основі штучного інтелекту в загальний відкритий доступ на початку грудня 2023 року.

Фото: Copilot / Microsoft

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Microsoft
Источник материала
Поделиться сюжетом