Ухилянти намагалися переплисти Тису з дитячими рятувальними жилетами
Ухилянти намагалися переплисти Тису з дитячими рятувальними жилетами

Ухилянти намагалися переплисти Тису з дитячими рятувальними жилетами

Співробітники Державної прикордонної служби України затримали двох ухилянтів, які хотіли перетнути Тису з дитячими рятувальними жилетами. Про це повідомляє Telegram-канал ДПСУ.

- Двоє плавців планували незаконно потрапити до Угорщини через річку із дитячими рятувальними жилетами. Переправнику за свою подорож вони сплатили по 1000 євро. Ще один порушник збирався плисти до Румунії. Обіцяне безперешкодне перетин кордону йому коштувало 2000 доларів США, - розповіли прикордонники.

На всіх затримали та склали адмінпротоколи. Наразі оперативники встановлюють коло причетних до незаконного переправлення осіб.

  • Раніше на кордоні з Молдовою затримали чотирьох ухилянтів, які обмоталися ізотермічними ковдрами, щоб стати непомітними для тепловізорів.
  • Також прикордонники затримали чоловіка, який за підробленими документами намагався виїхати з країни до Угорщини. При цьому на кордоні він надав довідки про смерть своєї дружини.
  • А на Одещині прикордонники врятували ухилянта, який хотів втекти за кордон, але мало не став жертвою вовків. Чоловік заліз на дерево, рятуючись від хижаків, і звернувся по допомогу до прикордонників.
Теги по теме
пограничники
Источник материала
Поделиться сюжетом