Головний конкурент воротаря збірної України у "Реалі" отримав тяжкий діагноз, розплакавшись, коли це дізнався
Головний конкурент воротаря збірної України у "Реалі" отримав тяжкий діагноз, розплакавшись, коли це дізнався

Головний конкурент воротаря збірної України у "Реалі" отримав тяжкий діагноз, розплакавшись, коли це дізнався

Бельгійський воротар мадридського "Реала" Тібо Куртуа отримав нову тяжку травму на одному із тренувань команди, повідомляє прес-служба "вершкових". Основний конкурент українця Андрія Луніна отримав розрив внутрішнього меніска у правому коліні.

Торішнього серпня 31-річний воротар збірної Бельгії порвав передню хрестоподібну зв'язку лівого коліна і переніс операцію.

Як пише Marca, Куртуа розплакався, коли йому сказали діагноз. Стверджується, що цього сезону він за клуб вже не зіграє. За непідтвердженими даними, футболіст збірної Бельгії пропустить близько 6-7 тижнів.

Marca публікує ексклюзивне відео, на якому Куртуа залишає тренування після травми. У кадрах бельгієць вже прийшов до тями і показує журналісту великий палець, у відповідь на питання про самопочуття.

"Таким чином, основним голкіпером буде Лунін. Український воротар, який зосереджений на своїй збірній, залишок сезону захищатиме ворота "Реала", а Ліга чемпіонів стане для нього великим викликом та метою. Впевненість у цілі максимальна та тренерський штаб переконаний, що з Луніним вони зможуть поборотися за всі титули, які бракують", - пише Marca.

Востаннє в офіційних матчах Куртуа виходив на поле 17 червня минулого року у матчі Бельгія – Австрія (1:1).

Як повідомляв OBOZ.UA, 16 березня Лунін допоміг своїй команді здобути перемогу у 29-му турі чемпіонату Іспанії з футболу. 25-річний футболіст збірної України в гостьовому матчі проти "Осасуни" відбив чотири удари у ворота, став автором гольової атаки.

3 лютого стало відомо, що третій голкіпер "Реала" Кепа Аррісабалага після закінчення поточного сезону залишить "Реал". Мадридці вирішили не залишати іспанця у команді на постійній основі. Лише якась екстраординарна подія може змінити рішення керівництва королівського клубу.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом