Викинувся з вікна. Аріну Соболенко, яка "травила" українських тенісисток, спіткала страшна карма в США
Викинувся з вікна. Аріну Соболенко, яка "травила" українських тенісисток, спіткала страшна карма в США

Викинувся з вікна. Аріну Соболенко, яка "травила" українських тенісисток, спіткала страшна карма в США

У понеділок, 18 березня, у Майямі загинув колишній хокеїст збірної Білорусі та бойфренд відомої тенісистки Арини Соболенко Костянтин Кольцов. 42-річний помічник тренера російського клубу "Салават Юлаєв" прилетів до Флориди, щоб підтримати першу ракетку РБ під час престижного турніру в Майямі. Однак потім, за інформацією американської поліції, вистрибнув із вікна 5-зіркового готелю та розбився на смерть.

Після перших повідомлень про загибель Кольцова деякі ЗМІ Білорусі та РФ поспішили заявити, що у 42-річного тренера відірвався тромб. Проте невдовзі цю версію спростували представники американської поліції.

"За даними слідчих, у понеділок, 18 березня 2024 року, приблизно о 12:39 поліція Бел-Харбора та пожежно-рятувальні служби були відправлені на курорт St Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue після повідомлення про чоловіка, який стрибнув з балкона" – цитує поліцейське управління Майамі Mail Sport.

"Відділ з розслідування вбивств поліції округу Майамі-Дейд відреагував на те, що сталося, і взяв на себе розслідування передбачуваного самогубства пана Костянтина Кольцова (17.04.1981). Жодних підозрілих обставин смерті не виявлено", - заявили в поліції.

Слід сказати, що Соболенко буквально тягне до хокеїстів. Спочатку вона мала стосунки з нападником оршанського "Локомотива", а потім і гродненського "Німану" Матвієм Божком, який також показав усю свою ватну сутність, підписавши у 2020-му провладний лист на підтримку Лукашенка після підтасованих президентських виборів.

А потім Аріна не посоромилася розбити сім'ю колишнього хокеїста Костянтина Кольцова, який старший за неї на 17 років. У спортсмена були троє дітей, але Соболенка це не зупинило.

Про стосунки тенісистка та колишнього спортсмена чутки поповзли навесні 2020-го, коли дружина Кольцова Юлія заявила про розлучення з чоловіком і в соціальних мережах гнівно звернулася до "дівчат, що виснуть на чужих чоловіках", зазначивши тенісистку.

Костянтин тоді став на захист нової коханої та заявив, що Соболенко до розлучення не має жодного стосунку. Але вже 2021-го пара перестала ховатися.

Кольцов свого часу встиг засвітитися в НХЛ за "Піттсбург", а у складі російського "Салавата Юлаєва" виграв Кубок Гагаріна у 2011 році. Після завершення кар'єри білорус вирішив спробувати себе в ролі наставника і в 2022 році увійшов до тренерського штабу того ж уфимського "Юлаєва", який відверто підтримує війну в Україні.

На одному з матчів Кубка Гагаріна гендир "Юлаєва" Баширов разом з головою Башкортостану Хабіровим і прем'єр-міністром республіки Назаровим влаштували політичну акцію, піднявши плакат із зображенням солдата РФ, літерою Z і башкирським національним героєм Салаватом Юлаєвим, який до речі. у повстанні Омеляна Пугачова проти Російської імперії. Але хто там учить історію...

Цьогорічний сезон склався невдало для "Салавата Юлаєва", який вилетів із плей-офф Кубка Гагаріна вже в першому раунді. Через це Кольцов звільнився вже на початку березня і вирішив полетіти у Флориду до Соболенка та підтримати її під час підготовки та виступів на турнірі WTA-1000 у Майамі.

У пресі повідомлялося, що після повернення зі США та закінчення сезону Кольцов не продовжуватиме контракт з "Юлаєвим", а планує працювати в іншій організації. Однак у ніч проти 19 березня колишній хокеїст викинувся з вікна розкішного готелю. А у Білорусі у нього залишилося троє дітей.

Очікувалося, що дворазова чемпіонка Australian Open Соболенко після такої особистої трагедії зніметься з Miami Open, проте Аріна несподівано для всіх вирішила виступити на турнірі у США, де посіяна під другим номером. Вона лише відмовиться від інтерв'ю та прес-конференцій під час турніру.

Нагадаємо, що всі перемоги Соболенка Лукашенко святкував ніби свої власні, розповідаючи про це у місцевій пресі. Навіть чарочку за її трофеї піднімав... Глава Білорусі любив зустрічатися з Аріною і давав поради щодо гри. Ходили чутки, що вона навіть отримувала від нього великі премії у валюті. І у відповідь тенісистка із задоволенням догоджала диктатору.

Так, після скандальних виборів 2020 року, коли Лукашенко, незважаючи на думку народу, знову оголосив себе президентом Білорусі, Соболенко стала на бік покровителя і підписала листа на його підтримку.

Після початку повномасштабної війни в Україні Соболенко на прес-конференціях регулярно просили відкрито засудити і російську агресію проти України, і поведінку Лукашенка, який надав РФ свою територію. Але Аріна завжди намагалася викрутитись, мовляв, ніхто зі спортсменів не підтримує те, що відбувається, але не в їх силах вплинути чи зупинити це.

А 24 березня 2023 року перед стартом турніру Miami Open Аріна торкнулася теми стосунків з українськими гравцями. За словами другої ракетки світу, їй було дуже важко, оскільки вона ніколи раніше не стикалася з такою ненавистю в роздягальні.

Справжнє шоу Соболенко влаштувала у Парижі. Обігравши в першому колі українку Марту Костюк, вона розіграла здивування, коли киянка не потиснула їй руку, і явно була задоволена, коли публіка освистала Марту. А потім повторила подібний трюк після матчу з Еліною Світоліною.

А потім, мабуть, усвідомлюючи свої репутаційні втрати, Аріна несподівано заявила під час спілкування зі ЗМІ: "Я не підтримую війну, тобто не підтримую Олександра Лукашенка просто зараз. Я вже багато разів говорила, що не підтримую війну. Я не хочу щоб моя країна була залучена до конфлікту".

Раніше OBOZ.UA повідомляв, що найкраща тенісистка Білорусі зробила несподіване зізнання про Лукашенка та нарвалася на відповідь.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом