Відомий український актор зізнався, чи звільнили його з театру після “п’яної” ДТП у Києві
Відомий український актор зізнався, чи звільнили його з театру після “п’яної” ДТП у Києві

Відомий український актор зізнався, чи звільнили його з театру після “п’яної” ДТП у Києві

Також Остап Ступка поділився, чи продовжують його запрошувати грати у кіно.

Український актор Остап Ступка прокоментував чутки про те, що після "п’яної" ДТП у Києві у квітні 2023 року, його звільнили з театру.

Під час розмови з журналістами "ЖВЛ" Ступка спростував ці чутки, а також відповів чи після аварії, яку він спричинив, артиста продовжують запрошувати грати в кіно:

"Як я не знімаюсь в кіно? Це була неправда. Не читайте дурниць. Не витрачайте свого часу на цих людей, що пишуть нісенітниці", - сказав Ступка.

Зазначимо, що у листопаді 2023 року суд визнав Остапа Ступку винним у ДТП і призначив три роки обмеження волі з позбавленням водійських прав на вісім років. Однак, за словами самого актора, суди ще й досі тривають. Тим часом він продовжує активно працювати, виходити в люди:

"Я повноцінно працюю в театрі, я знімаюсь в кіно. Зараз ще є плани. Є в театрі прем’єри, готуються регулярно. Люди ходять, квитків не дістати. Що стосується кіно, то очікую, цього року має відбутися прем’єра фільму "Божевільні" режисера Дениса Тарасова, де я скромно теж брав участь. Серйозний продукт і я з нетерпінням очікую. Коли буде - не знаю, може влітку, кажуть, може у вересні, жовтні. Але у моєму житті це буде одна з таких знакових подій, що стосується кіно", - поділився Ступка.

Актор запевнив, що за хейтом, який ллється в його бік, він не стежить, так само не зважає, що його синові Дмитру Ступці постійно закидають зрадницький переїзд до Америки:

"Хейт в нашому суспільстві це один з тих чинників, які люди дуже добре навчилися робити. Чомусь тягне до якогось такого негативу. Я не звертаю на це уваги, не читаю. Він теж не читає", - сказав актор.

Источник материала
Поделиться сюжетом