На КПП Медика – Шегині відновлено рух автобусів і авто в обох напрямках
На КПП Медика – Шегині відновлено рух автобусів і авто в обох напрямках

На КПП Медика – Шегині відновлено рух автобусів і авто в обох напрямках

На кордоні України та Польщі в пункті пропуску Шегині-Медика відновлено пропуск легкових автомобілів і автобусів у обох напрямках.

Оновлено о 22:20. Польські протестувальники блокували рух автобусів і авто на цьому пропускному пункті орієнтовно до 20:00.

Блокування автобусів на КПП Медика – Шегині

20 березня близько 11:00 протестувальники в Польщі почали блокувати рух автобусів на під’їзді до КПП Медика – Шегині на кордоні з Україною, повідомила Державна прикордонна служба з посиланням на польських колег.

Зараз дивляться

За їхніми даними, організатори протестів пропускали по одному автобусу на дві години як на в’їзд в Україну, так і на виїзд.

Реакція України на блокування автобусів

Віцепрем’єр із відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков закликав міністра внутрішніх справ Польщі Марчіна Кервінського відреагувати на блокаду пасажирських автобусів.

– Шановний міністре Кервінський, чому ви це допускаєте? Чи повинні люди бути заручниками політичних протистоянь у цивілізованій країні? – він у мережі X.

Кубраков нагадав, що близько 10 днів тому польська поліція повідомила, що пасажирські автобуси перетинають кордон без жодних перешкод.

Теги по теме
Польща Госпогранслужба
Источник материала
Поделиться сюжетом