Клубок вогню наближався в мою квартиру, – очевидець про пережите під час атаки Києва росіянами
Клубок вогню наближався в мою квартиру, – очевидець про пережите під час атаки Києва росіянами

Клубок вогню наближався в мою квартиру, – очевидець про пережите під час атаки Києва росіянами

Там внаслідок російського ракетного обстрілу постраждали житлові будинки. Очевидці також розповідали, що відчували вибухову хвилю від падіння уламків російських ракет у місті.

Очевидець розповів про ракетний обстріл росіян у Києві

Житель одного з будинків Святошинського району, на ім'я Вадим, розповів, що спочатку він почув свист ракети, яка летіла у повітря. Після цього чоловік вирішив піти у коридор.

Між коридором і кімнатою у вікні побачив... хмару, клубок вогню, який наближався просто в мою квартиру. Я вибіг через заднє вікно…
– розповів киянин.

Чоловік також наголосив, що після цього він побачив, як у Святошинському районі внаслідок російського ракетного удару почали горіти машини.

Вадим розповів, як пережив ракетний удар по Києву / Відео з телеграм-каналу "Ми-Україна"

Вадим також зазначив, що в його будинку трохи тріснуло вікно – один шар із трьох. Крім того, після атаки у чоловіка надворі обгорів його мопед. Варто зазначити, що інших жителів будинків, які постраждали через російську агресію, евакуювали, щоб убезпечити цим людям життя.

У Києві є постраждалі після ракетної атаки Росії

  • Російська армія під ранок 21 березня запустила по Києву ракети різного типу. Всі ворожі цілі у повітрі знищили українські системи протиповітряної оборони.
  • Однак не минулося внаслідок цієї ворожої атаки без постраждалих у місті. Мер міста Віталій Кличко зазначив, що відомо про щонайменше 13 постраждалихвнаслідок російської атаки по українській столиці. Серед них також є й дитина.
  • У Шевченківському районі Києва, окрім пошкоджень, також виявили нерозірвану бойову частину російської ракети. У КМДА заявили, що її мають вилучити, відправити у безпечне місце й утилізувати.
  • Керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк заявила, що під час атаки по столиці України російські ракети здійснювали маневри. Крім того, траєкторія руху ракет також була складною.
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader