19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Командир РДК подякував керівництву Чечні за "мимовільний подарунок"
Командир РДК подякував керівництву Чечні за "мимовільний подарунок"

Командир РДК подякував керівництву Чечні за "мимовільний подарунок"

Російські повстанці заявили, що під час рейдів на територію Росії використовують трофейне озброєння і техніку українського виробництва.

"На території України ми військовослужбовці української армії. Коли ми йдемо на територію Росії, то ми вже не військовослужбовці ЗСУ, ми - громадяни РФ, які взяли зброю в руки. Яку зброю? Трофейна зброя, перетрофейна. Також у нашому розпорядженні є різна техніка українського виробництва", - сказав представник Легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський на прес-конференції.

Командир "Русского добровольческого корпуса" Денис Нікітін закликав "не недооцінювати можливості сучасних військторгів".

"Як ви знаєте, ще з 2014 року в сучасному військторзі можна купити стрілецьку зброю, танки, РСЗВ. У нас такі можливості з'явилися, чим ми, звичайно, користуємося. Тепер у розпорядженні РДК є чудова вантажівка "Ахмат". Користуючись нагодою, передаю подяку керівництву Чеченської республіки за цей мимовільний подарунок, які вони нам зробили", - додав він.

Операція повстанців на території Росіїї:

Як відомо, 12 березня Легіон "Свобода Росії", "Російський добровольчий корпус" і "Сибірський батальйон" зайшли на територію країни-агресора, оголосивши про початок обмеженої спецоперації.

Бійці закликали росіян приєднуватися до них для боротьби з путінським режимом. Понад тиждень повідомлялося про бої з російськими військами.

Після виборів губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що в сім населених пунктів обмежать в'їзд і встановлять блокпости. ЗМІ писали, що у школах до кінця тижня ввели канікули.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны