12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Освітянам організували безкоштовні онлайн-курси з ІТ
Освітянам організували безкоштовні онлайн-курси з ІТ

Освітянам організували безкоштовні онлайн-курси з ІТ

Навчанням планують охопити 1500 освітян.

Учителі шкіл та викладачі закладів вищох освіти можуть пройти безкоштовні онлайн-курси та іспити з покращення знань у сфері інформаційних технологій. Проєкт реалізують організації Microsoft Ukraine, Certiport та Formula за підтримки Міністерства освіти та науки України, повідомила пресслужба МОН.

Зазначено, що відкрита реєстрація на три курси для 1500 потенційних учасників. Освітяни можуть обрати одну з трьох освітніх програм:

  • Microsoft Certified Educator (MCE) — програма, що висвітлює дієві стратегії професійного розвитку педагогів і надає ефективні інструменти для інтеграції інформаційно-комунікаційних технологій у навчальний процес. Доступ до курсу та іспитів відкритий 500 учасникам.
  • Microsoft Office Specialist (MOS) — програма, яка розвиває навички роботи з Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook). Доступ до курсу відкритий 500 учасникам, до іспитів – 250 кандидатам
  • Microsoft Certified Fundamentals (MCF) — комплекс програм для тих, хто бажає підвищити рівень знань у галузях штучного інтелекту, науки про дані та хмарних обчислень. Доступ до курсу відкритий 500 учасникам, до іспитів – 250 кандидатам.

Онлайн-навчання відбуватиметься у березні-квітні 2024 року. Після його завершення учасники зможуть скласти іспити у змішаному форматі та отримати міжнародні сертифікати. Для участі необхідно заповнити анкету відповідної програми за посиланням.

Фото: ілюстративне / МОН України

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Microsoft Образование
Источник материала
Поделиться сюжетом