19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Російські добровольці розповіли, звідки отримують зброю і техніку
Російські добровольці розповіли, звідки отримують зброю і техніку

Російські добровольці розповіли, звідки отримують зброю і техніку


Бійці користуються також технікою виробництва України, оскільки функціонують як повноцінний український підрозділ.


У розпорядженні російських добровольців є зброя, яка належить їм як підрозділу інтернаціональному легіону Збройних сил України. Також вона постійно доповнюється “трофеями”. Про це боєць легіону Свобода Росії Олексій Барановський під час пресконференції в четвер, 21 березня.
 
“Коли ми йдемо на територію Росії – ми вже не військовослужбовці ЗСУ, які взяли в руки зброю. Яка зброя? Трофейна зброя, перетрофеєна зброя. Часто зброя і техніка переходять з рук у руки і ми цим користуємося”, – зазначив він.

За словами бійця, добровольці користуються також технікою українського виробництва, оскільки працюють як повноцінний український підрозділ на території України та повстанський підрозділ, коли йдуть з рейдом на територію Росії.

 
Командир Російського добровольчого корпусу Денис Нікітін додав, що сьогодні не варто недооцінювати можливості сучасних військторгів, які з 2014 року продають стрілецьку зброю, танки, системи реактивного залпового вогню й інше.
 
“Але загалом тепер у розпорядженні РДК є чудова вантажівка Ахмат… У нас тепер є і Тигр. Це теж аналог броньованого невеличкого транспорту. Ми покладаємося на трофейну техніку”, – сказав Нікітін.

Як відомо, вже кілька днів російські добровольці проводять рейд у Бєлгородській та Курській областях. Місцеве населення у паніці втікає.

Очільник ГУР Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що рейди російських добровольців на територію РФ не закінчаться найближчим часом. Вони мають сили мають.



Теги по теме
Россия Оружие
Источник материала
Поделиться сюжетом