У Чернівцях розслідують інцидент між цивільним та військовослужбовцями ТЦК
У Чернівцях розслідують інцидент між цивільним та військовослужбовцями ТЦК

У Чернівцях розслідують інцидент між цивільним та військовослужбовцями ТЦК

У патрульній поліції Чернівецької області, а також в обласному ТЦК та СП розпочали службові розслідування щодо оприлюдненого в соцмережах відео, на якому четверо військових у присутності патрульних силоміць затягують чоловіка у мікроавтобус.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у пресслужбі патрульної поліції області.

"Керівництвом патрульної поліції прийнято рішення про призначення службового розслідування", - зазначили у коментарі в поліції щодо можливості проведення службової перевірки стосовно дій поліцейських, які присутні на відео, оприлюдненому, зокрема, у Телеграм-каналі журналіста Андрія Цаплієнка.

Крім того, службову перевірку проведуть і в обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

"Обставини інциденту, що стався між цивільним громадянином та військовослужбовцями ТЦК та СП, які здійснювали оповіщення, з’ясовуються. За даним фактом призначено службову перевірку. Діям військовослужбовців буде надана відповідна оцінка", - прокоментували у службі зв’язків з громадськістю Чернівецького обласного ТЦК та СП.

Раніше патрульна поліція на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила, що сьогодні близько 12-ї години на вулиці Головній у Чернівцях, за перевищення швидкісного режиму поліцейські зупинили транспортний засіб Mercedes. "Під час розгляду справи про адміністративне правопорушення з автомобіля вибіг чоловік, якого ж одразу наздогнали пасажири", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські також закликали не поширювати неперевірену інформацію.

Як повідомляв Укрінформ, у Чернівецькій області двоє чоловіків із сокираминапали на працівників ТЦК та СП. Обох порушників затримали і арештували без правана заставу.

Теги по теме
полиция Черновцы
Источник материала
Поделиться сюжетом