19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вийшов другий трейлер фільму «Лишайся онлайн»
Вийшов другий трейлер фільму «Лишайся онлайн»

Вийшов другий трейлер фільму «Лишайся онлайн»

Вийшов другий офіційний трейлер фільму «Лишайся онлайн» Єви Стрельнікової.

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства з питань кіно у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Головна героїня фільму Катя - дівчина, яка з початком повномасштабного вторгнення долучається до волонтерства й, несподівано для себе, намагається рятувати людей з окупованої Бучі, лишаючись онлайн, з екрана ноутбука.

"Катя, волонтерка, отримує ноутбук, аби допомогти українським військовим відслідковувати пересування ворога. Цікавість заводить дівчину в переписки власника девайса, звідки вона дізнається, що його звуть Андрій, він має п'ятирічного сина Саву, який дуже вірить у супергероїв і понад усе мріє розшукати батьків, з якими втратив звʼязок під час евакуації. Тож Катя стає для малого справжньою супергеройкою, борючись зі злом в нетрях інтернет-мережі", - йдеться у повідомленні.

Режисер фільму Єва Стрельнікова, продюсери Анатолій Дудінський, Алла Липовецька, Марина Квасова, Антон Скрипець.

У фільмі знімалися Єлизавета Зайцева, Олександр Рудинський, Гордій Дзюбинський, Роман Лях, Олександр Ярема, Олеся Жураківська, Євген Ковирзанов, Ірина Тамім, Катерина Кістень, Антон Скрипець.

У широкий прокат стрічка виходить 28 березня.

Як повідомлялося, у Києві відбулася презентація офіційного трейлеру до художнього фільму «Будинок «Слово». Нескінчений роман».

Фото: FILM.UA

Теги по теме
война Дети Кино
Источник материала
Поделиться сюжетом