Тарас Тополя висловився про "конфлікт" Зеленського із Залужним та майбутні вибори в Україні
Тарас Тополя висловився про "конфлікт" Зеленського із Залужним та майбутні вибори в Україні

Тарас Тополя висловився про "конфлікт" Зеленського із Залужним та майбутні вибори в Україні

Артист, який служив на фронті, прокоментував, кому вигідно поширювати дезінформацію про цей "конфлікт" та чи можливі вибори під час війни.

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який служив на фронті парамедиком, висловився про "конфлікт" президента Володимира Зеленського із колишнім Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" музикант зізнався, що вважає, що жодних непорозумінь не було. Тополя переконаний, що таку інформацію поширює ворог, адже йому вигідно розколоти українське суспільство, а також певні медійні люди, які хочуть повернутися до влади.

"Це політичні ігрища тих, мабуть, хоче повернутися до влади, підігріті російською ІПСО. Просто, мене дивує коротка пам'ять українського суспільства стосовно того, хто у нас розганяв оцей "конфлікт" між Зеленським і Залужним, хто це підігрівав, як це все з Росії розганялося", - прокоментував артист.

До слова, пропагандисти поширювали, що конфлікт між Залужним та Зеленським виник через майбутні вибори в Україні, адже вони нібито обидва планують балотуватися. Тополя наголосив, що під час війни не бачить передумов, аби змінювати президента, адже першочергово потрібно здолати ворога.

"У нас війна. Будуть вибори – будемо дивитись. Я завжди кажу, на щастя, у нас демократія, яка б вона не була. Якщо Валерій Федорович захоче – це його право. Якщо Володимир Олександрович захоче ще раз пірнути в це пекло – це його право. Народ буде вирішувати. Але я поки не бачу передумов майбутніх виборів", - зазначив співак.

Источник материала
Поделиться сюжетом