Знайшла сили жити для людей: де зараз і чим займається відома українська акторка Ада Роговцева
Знайшла сили жити для людей: де зараз і чим займається відома українська акторка Ада Роговцева

Знайшла сили жити для людей: де зараз і чим займається відома українська акторка Ада Роговцева

Роговцева, як ніхто інший, знає, що таке труднощі, тому допомагає іншим людям полегшити їхнє життя. Дізнайтесь у матеріалі Кіно 24, де зараз українська акторка і чим займається у складний для України час.

Де зараз Ада Роговцева

Актриса має стійку позицію, вона відверто проти війни та російської агресії. Роговцева регулярно відвідує військових та підтримує захисників нашої країни з 2014 року. Попри свої 86 років, вона не має наміру йти на пенсію. Актриса і досі активно виступає на сцені.

"Ми їздимо з нашими концертними програмами по батальйонах, по базах. Раніше були на передовій, а зараз не пустять вже і правильно зроблять. А раніше їздили, я війну знаю. Я хлопців знаю, і вони мене. Ми любимо одне одного", – каже акторка.

Хоча Ада Роговцева досі грає виставу у театрі, вона наголошує на тому, що найголовніше зараз – працювати на перемогу України. Вона активно волонтерить і думає насамперед про тих, кому сьогодні найважче.

Я не можу відсторонитися, нічого не робити. Я волонтерю в хаті. Хлопці приходять митися, пратися. Я їм віддаю вже чисту білизну. Вони приносять в пакетику мокрі шкарпетки, то я їм з такою радістю віддаю ці чисті шкарпетки,
розповідала Роговцева.

Роговцева також повідомила, що її онук і зять – добровольці, а донька і невістка керують волонтерським пунктом, де надають допомогу в усіх можливих справах. Акторка закликає єднатись і працювати разом для нашої перемоги, так, як вона це робить сьогодні зі своїми близькими.

Треба одне за одного триматися, бути з сім'єю. Найголовніше, що є у світі – твої рідні. Кров до крові має збиратися й одне про одного дбати. Не розкидатися так по всьому світі,
– каже Ада Роговцева.

Ада Роговцева: що відомо про акторку

  • Ада Роговцева розпочала свій творчий шлях ще в ранньому віці. З юності вона володіла вмінням писати вірші та вдало їх декламувати. Проте, думки про сцену тоді у неї не виникали – вона мріяла стати журналісткою. Тільки за порадою подруги вона вирішила спробувати свої сили в театральному інституті. І виявилось, що це був правильний вибір.
  • Театру Ада Миколаївна присвятила 35 років.
  • Навчання в театральному інституті привело Аду Роговцеву не лише до кар'єри в кіно, але й подарувало їй кохання на все життя – її чоловіка Костянтина Степанкова. Костянтин Петрович був викладачем молодої акторки, але це не завадило їм закохатися одне в одного. Вони провели разом 46 років, але у 2004 році Степанков помер. Ада Роговцева присвятила своєму коханому чоловікові книгу "Мій Костя".
  • Але це ще не всі втрати, з якими довелося стикнутися актрисі. У 2012 році її син Костя помер від невиліковної форми раку. Втрата двох найважливіших чоловіків у її житті завдала Аді Миколаївні глибоких душевних ран.
  • Вона припинила виступати та давати інтерв'ю. Тільки після написання книги "Свідоцтво про життя" Ада Роговцева повернулася на екрани та велику сцену. Підтримкою у важкий період для неї стали донька Катерина та троє онуків.

Тому акторка, як ніхто інший, розуміє, що таке горе. Сьогодні вона активно допомагає людям, які також опинилися в складних життєвих обставинах. Внесок Роговцевої в Україну неоціненний, та вона продовжує невпинно працювати на користь країни та наших людей.

Источник материала
Поделиться сюжетом