Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Перша леді України постала перед камерою, але не просто у витонченому та стильному вбранні. Її струнка постать була оповита темними, прямими джинсами, які облягали ідеальні лінії стегон.

Зверху вона одягла білий светр, що ніжно огортає її. На ногах у неї були лофери – класичні туфлі без підборів, які надавали образу нотки елегантної невимушеності.

Олена Зеленська / фото: скріншот Youtube

Однак справжньою родзинкою її зовнішнього вигляду стали різнокольорові шкарпетки, що виглядали з-під штанин джинсів. Цей незвичайний акцент відразу ж привернув увагу публіки, адже такий крок був несподіваним для Першої леді, яка зазвичай дотримувалася більш стриманого та офіційного дрес-коду. Хоча вона також акцентувала увагу на них.

Останнім часом Олена Зеленська вкрай рідко з'являлася в таких повсякденних та невимушених образах, віддаючи перевагу діловим та суворим вбранням, що відповідають її високому статусу та офіційним заходам. Цей несподіваний вибір гардеробу викликав здивування та захоплення у численних шанувальників.

Зеленська поділилася історією, що ховається за незвичайними шкарпетками. Вони є творами Ніколь Ляпустіної, Софії Жук та Марії Гуменної – талановитих художниць, які творять свої шедеври у художній студії Олі Ставникович. Ця унікальна майстерня працює з художниками, які мають синдром Дауна та розлади аутичного спектру.

Олена Зеленська, фото: Facebook

Знай.ua писав, у 46 День народження Володимира Зеленського спливли архівні кадри його буйної юності: таким президента не бачили

Источник материала
Поделиться сюжетом