"Невимовна втрата": В'ячеслава Узєлкова "поховали", але він знає, хто це зробив
"Невимовна втрата": В'ячеслава Узєлкова "поховали", але він знає, хто це зробив

"Невимовна втрата": В'ячеслава Узєлкова "поховали", але він знає, хто це зробив

Український боксер та фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков став жертвою дезінформації, самостійно натрапивши на новину про власну смерть.

Ця неприємна історія, яку 44-річний спортсмен розповів у своєму блозі в Instagram, нагадує необхідність критично мислити, стикаючись з подібним контентом в інтернеті.

В'ячеслав Узєлков. Фото: скрін Ютуб

Все почалося з того, що одне зі ЗМІ використало колаж із фотографій Узєлкова як ілюстративний матеріал до новини про смерть 78-річного українського вченого.

"Рідні згорьовані, невимовна втрата", - говорится в публикации.

Боксер опублікував скріншот із цим фейковим повідомленням і спростував чутки про власну загибель.

[quote author=""]"Ви вважаєте, що живі і живете в цьому світі? Я вважаю, що ні. Ваше життя, як сірник, погоріло без потреби, і згасло", - відповів він.

Згодом спортсмен натякнув, що публікація про його смерть могла бути не просто випадковою помилкою, а навмисною дезінформацією, і він знає, хто стоїть за цією провокацією.

Цей інцидент яскраво ілюструє, наскільки легко в епоху цифрових технологій поширювати неправдиву інформацію, навіть не усвідомлюючи таких дій.

Історія Узєлкова також нагадує, що не варто сліпо довіряти будь-якому контенту в інтернеті, особливо коли йдеться про резонансні чи сенсаційні новини.

Знай.ua писав, Марина Боржемська пояснила, чому не знайшла собі партнера, як Узєлков після розлучення: "Не сумно"

Источник материала
Поделиться сюжетом