13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Українська тенісистка перемогла 2-гу ракетку світу з Білорусі, бойфренд якої викинувся з вікна. Відео
Українська тенісистка перемогла 2-гу ракетку світу з Білорусі, бойфренд якої викинувся з вікна. Відео

Українська тенісистка перемогла 2-гу ракетку світу з Білорусі, бойфренд якої викинувся з вікна. Відео

Четверта ракетка України Ангеліна Калініна (WTA №36) вийшла до 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Майамі з призовим фондом $8 770 480. У третьому колі 27-річна уродженка Нової Каховки за дві години розправилася з нейтральною тенісисткою №2 WTA) – 6:4, 1:6, 6:1.

Матч виявився дуже непростим для обох спортсменок. У першому сеті тенісистки двічі обмінялися брейками, дійшовши до рахунку 4:4. Після цього Калініна спромоглася ще раз взяти подачу суперниці, що стало ключовим моментом. Ведучи в рахунку 5:4, Ангеліна з третього разу виграла партію.

Українка взяла паузу на другий сет, начисто поступившись його білорусці. На вирішальний сет Калініна зібралася і просто розгромила опонентку. Соболенко за матч зробила 55 невимушених помилок (Ангеліна 22).

Коментуючи свій успіх Калініна, зізналася, що не стала нічого говорити після програного другого сета.

"Я просто пішла поміняла свою футболку і подумала про те, що як багато можливостей я втратила. Крім того, на такий розгромний рахунок у другому сеті вплинула агресивна манера гри Соболенка. Вона заграла так, наче тільки розпочала матч. Але в третій партії вже я показала агресію. Це була моя мета", - заявила наша співвітчизниця під час флеш-інтерв'ю.

Таким чином тенісистка з Херсонщини повторила свій найкращий результат у Майамі, який вона показала два роки тому. За вихід до чвертьфіналу Ангеліна битиметься з Юлією Путінцевою з Казахстангу. Початок 15 березня о 17:00 за київським часом.

18 березня бойфренд Соболенко – 42-річний асистент тренера російського клубу "Салават Юлаєв" Костянтин Кольцов вистрибнув із вікна 23-го поверху 5-зіркового готелю до Майамі, куди він приїхав підтримати Аріну.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом