13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На різну форму нігтів: красиві ідеї трендового манікюру в 2024 році
На різну форму нігтів: красиві ідеї трендового манікюру в 2024 році

На різну форму нігтів: красиві ідеї трендового манікюру в 2024 році

Доповніть свої щоденні образи красивим покриттям

У 2024 році актуальними будуть спокійні та нюдові відтінки на нігтях, а також ланічний дизайн. Також у тренді — деякі яскраві кольори. Тут все залежить від ваших особистих уподобань.

Як пише Fashion Hub, є чимало цікавих дизайнів манікюру на різну форму та довжину. Знайдіть собі щось цікаве та пробуйте.

На короткі нігті

Коротка довжина у манікюрі лише закріплюється в модних тенденціях. Адже це дуже зручно та практично, і такі нігті не заважають виконувати різні справи. Можете обирати як класичні відтінки, так і більш насичені.

На довгі нігті

Цього року на піку популярності є нестандартні форми. Найкраще вони виглядають саме на довгих нігтях. Наприклад, овальні, квадратні, гострі. На них можна спробувати зробити геометричні лінії або дзеркальний блиск.

Квадратна форма

Ефектно на такій формі будуть виглядати металеві відтінки, як-от, золото, срібло, бронза. Хромовані гель-лаки будуть дуже популярним вибором серед модниць.

Мигдальна форма

Таку досить часто обирають, бо вона нестандартно і цікаво виглядає. Це чудова альтернатива квадратній чи овальній формі, якщо ви хочете спробувати щось нове. А варіантів манікюру на таку форму є чимало.

Источник материала
Поделиться сюжетом