Новий недорогий смартфон Realme перевершив усіх конкурентів за яскравістю екрана
Новий недорогий смартфон Realme перевершив усіх конкурентів за яскравістю екрана

Новий недорогий смартфон Realme перевершив усіх конкурентів за яскравістю екрана

Рівень яскравості екрану для багатьох є одним з визначальних факторів при виборі смартфона. Саме з ним користувачі взаємодіють більшу частину часу.

Компанія Realme поділилася характеристиками екрана нового смартфона realme GT Neo6 SE, який надійде в продаж найближчим часом. Яскравість у нього досягає 6000 ніт – це буде рекорд на ринку смартфонів. Наприклад, у iPhone 15 Pro Max цей показник становить 2000 ніт, пише Gizchina.

Окрім рекордної яскравості, термін служби такого дисплея буде більш ніж у 2 рази перевищує аналогічний показник у галузі, кажуть у Realme. Також екран оснастять ШІ-фішками, які моніторитимуть втому очей користувача і всіляко підлаштовуватимуть зображення для більш комфортного перегляду.

За попередніми даними, Realme GT Neo6 SE отримає OLED-панель 8T LTPO виробництва BOE з роздільною здатністю 1,5 і частотою оновлення від 0,5 до 120 Гц. Також телефон одним із перших отримає свіжий процесор Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3, а коштуватиме він у районі $400.

У майбутньому всі мобільні смартфони серії Realme GT будуть оснащені такими екранами. І першою моделлю стане Realme GT Neo6 SE, який випустять уже в квітні.

Раніше УНІАН розповідав, що смартфон від Realme є рекордсменом за швидкістю заряджання. Випущений торік Realme GT 5 оснащений 240-ватною зарядкою – з ним телефон набирає від 0% до 100% менше ніж за 10 хвилин.

Источник материала
Поделиться сюжетом