"Віддають кармічні борги": голова СБУ прокоментував ліквідацію воєнних злочинів на підконтрольній Росії території
"Віддають кармічні борги": голова СБУ прокоментував ліквідацію воєнних злочинів на підконтрольній Росії території

"Віддають кармічні борги": голова СБУ прокоментував ліквідацію воєнних злочинів на підконтрольній Росії території

Ківа, Татарський, Прілєпін та інші злочинці віддають кармічні борги перед українським народом. Справедливе покарання наздогнало усіх цих негідників.

Про це очільник СБУ Вастиль Малюк розповів в інтерв'ю на телеканалі ICTV. Він не став підтверджувати, що за ліквідацією стоїть підконтрольне йому відомство, але розповів деталі про ці "бавовни". Малюк зазначив, що Служба безпеки знає про ці епізоди набагато більше, ніж може прокоментувати.

"Вони віддають кармічні борги перед українським народом. Крапка", – заявив Малюк в інтерв’ю.

Він зазначив, що справедливе покарання наздогнало усіх негідників. Екснардепа Киву – у вигляді куль калібром 9×19 мм з контрольним в голову. Пропагандиста і вбивцю Татарського – у вигляді подарункового погруддя, начиненого вибухівкою. Міністра внутрішніх справ т.зв. "ЛНР" Корнета вибухівка "знайшла" в барбершопі під час гоління.

А генпрокурор "ЛНР" Горенко в прямому сенсі "вигорів на робочому місці" від 800 грам пластиду. Воєнний злочинець Прилєпін підірвався в авто на протитанковій міні. Він залишився живий, але без геніталій.

Якписав OBOZ.UA, гучні ліквідації зрадників і воєнних злочинців, які відбувалися після 24 лютого 2022 року, є справою рук Служби безпеки України. Зокрема, СБУ причетна до ліквідації Іллі Киви, Владлена Татарського, Сергія Горенка, Олега Попова та ще низки ворогів України.

Нагадаємо, 6 грудня, колишнього депутата Верховної ради України від "Опозиційно партії – За життя" Іллю Киву знайшли мертвим. Його тіло виявили в підмосковному селі Супонєво Одинцовського району.

Російські пропагандисти заявляли, що на тілі українського зрадника виявили різану рану та гематому. Однак джерела OBOZ.UA повідомили, що ліквідація цього колаборанта і пропагандиста була унікальною спецоперацією СБУ й злочинця застрелили зі стрілецької зброї.

Згодом в СБУ дали відповідь на запити від ЗМІ щодо причетності до ліквідації Киви. Там зазначили, що всі деталі спецоперацій спецслужби українці дізнаються після перемоги над агресором. Наразі ж Служба безпеки проводить "дуже багато успішних спецоперацій, зокрема й тих, які несуть заслужене покарання воєнним злочинцям і ворогам України".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны