Золоту медаль на міжнародному турнірі з боксу виборов 18-річний львів'янин Іван Завадський
Золоту медаль на міжнародному турнірі з боксу виборов 18-річний львів'янин Іван Завадський

Золоту медаль на міжнародному турнірі з боксу виборов 18-річний львів'янин Іван Завадський

На фінальних поєдинках 28-го Міжнародного турніру збоксу "Альгірдаса Шоцікаса" класу "А", які пройшли 23 березня у Каунасі 18-річний Іван Завадський зі Львова виборов золоту медаль. Про це повідомила прес-служба Львівської міської адміністрації.

– У ваговій категорії до 54 кг Іван Завадський переміг потужного суперника з Казахстану Нурсултана Алтинбека, який минулого року виграв чемпіонат Азії серед спортсменів до 22 років, – йдеться у повідомленні.

На цьому турнірі українська збірна здобула загалом 13 медалей (3 золоті, 4 срібні та 6 бронзових). Брали участь 72 боксери із 10 країн.

20 березня у матчі еліт-раунду відбору на Євро-2024 юніорська збірна України з футболу здобула впевнену перемогу над Північною Македонією з рахунком 2:0. Наприкінці гри вперше на поле вийшов Крістіан, син Андрія Шевченка.

  • 19 березня на прес-конференції Міжнародного олімпійського комітету було оголошено, що "нейтральні" спортсмени з Білорусі та Росії не братимуть участі у церемонії відкриття Олімпійських ігор-2024, і їхні медалі не враховуватимуться у заліку.
  • 9 березня Ілля Ковтун став чемпіоном етапу Кубка світу зі спортивної гімнастики в Баку. Він виступав на паралельних брусах, набравши однакову кількість балів із олімпійським чемпіоном, але отримав більше балів за виконання. Олег Верняєв посів п'яте місце.
  • 29 лютого на чемпіонаті світу серед юніорів 19-річна біатлоністка Олександра Меркушина із Закарпаття здобула перемогу у мас-старті на 9 км серед дівчат, вона виборола перемогу із 60 спортсменок.
Теги по теме
Спорт Львов Бокс
Источник материала
Поделиться сюжетом