Біля Київради підняли прапор Національної гвардії України
Біля Київради підняли прапор Національної гвардії України

Біля Київради підняли прапор Національної гвардії України

На флагштоку біля адміністративної будівлі Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації, а також біля всіх районних державних адміністрацій столиці підняли прапори Національної гвардії України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Підняття стягів присвячене 10-й річниці з дня створення Національної гвардії України.

У заході перед Київрадою взяли участь нацгвардійці та їхні родини, представники столичної влади.

Біля Київради підняли прапор Національної гвардії України - Фото 1

За словами заступника міського голови – секретаря Київради Володимира Бондаренка, місто з початку широкомасштабного вторгнення росіян змогло профінансувати частини Київського територіального об’єднання Нацгвардії на загальну суму понад 400 млн грн. 

“Це дрони, РЕБ, амуніція та інші товари найпершої потреби. І в планах ми говоримо про забезпечення військових антидроновими рушницями”, – наголосив він.

Біля Київради підняли прапор Національної гвардії України - Фото 2

Воїни Північного Київського територіального об’єднання Нацгвардії України протягом 2014-2021 років постійно залучалися до виконання бойових завдань під час проведення Антитерористичної операції та Операції Об’єднаних сил, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну бійці брали безпосередню участь в обороні української столиці та Київської області, а сьогодні нищать ворога у східних і південних регіонах України.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 26 березня відзначають День Національної гвардії.

Фото: КМДА

Источник материала
loader
loader