На концерті Анастасії Приходько в Трускавці трапилася трагедія
На концерті Анастасії Приходько в Трускавці трапилася трагедія

На концерті Анастасії Приходько в Трускавці трапилася трагедія

Українська співачка Анастасія Приходько в соцмережах повідомила, що під час її концерту в Трускавці трапилася трагедія. Артистка не розкрила подробиць, але новина викликала бурхливе обговорення в мережі.

За даними RegioNews, під час шоу помер менеджер виконавиці. Інцидент стався в Палаці культури ім. Т.Шевченка, де було заплановано програму зірки "Холодно".

"Сьогодні трапилася величезна трагедія в мене на концерті в Трускавці. На даний момент без коментарів", – написала співачка російською мовою, вочевидь, в стані шоку.

Це була її єдина реакція на трагедію, тому підписникам залишилося лише чекати новин та обговорювати заяву виконавиці на форумі. Втім, нічого конкретного там не написали.

У ЗМІ просочилася інформація, що після виконання третьої пісні артисткою її менеджер помер "прямо на очах у глядачів в залі". Повідомляється також, що все сталося раптово.

Раніше OBOZ.UA писав, що в одному з готелів популярної мережі Hilton втопилася у басейні 8-річна відпочиваюча. Дівчинку засмоктало у трубу завдовжки в 6 метрів.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом