Природна терапія. Чому Карпати та Буковель – ідеальне місце для відновлення здоров’я
Природна терапія. Чому Карпати та Буковель – ідеальне місце для відновлення здоров’я

Природна терапія. Чому Карпати та Буковель – ідеальне місце для відновлення здоров’я

Люди, які ніколи не бачили краси Карпат, мріють їх відвідати, а потім – повернутися знову. У чому ж особливість популярного курорту Буковель та що він пропонує туристам для відновлення сил та здоров’я – у матеріалі Факти ICTV.

Рух –це життя

Чудові краєвиди, сприятливий клімат, безліч можливостей для активного відпочинку, смачна кухня – серед інших українських курортів Буковель незмінно тримає пальму першості. Тут кожен знайде для себе щось цікаве та корисне.

Фізична активність – важлива складова здорового способу життя, яка впливає на стан організму, настрій та енергію. Навіть звичайні прогулянки на свіжому повітрі покращують обмінні процеси.

Зараз дивляться

Саме тому жителі гірських регіонів майже не страждають на ішемічну хворобу серця, гіпертонію та атеросклероз. Тут поліпшується робота дихальної, серцево-судинної та центральної нервової систем, стимулюється кістковий мозок як кровотворний орган, підвищується вміст еритроцитів і гемоглобіну в крові, поліпшується самопочуття, зміцнюється імунітет, зростає продуктивність праці тощо.

А приводів прогулятися тут є безліч. Якщо вам подобаються яскраві враження та швидкість, і ви шукаєте нових емоцій, тут є зручні гірськолижні траси й підйомники не тільки для шанувальників зимових видів спорту, а й для гірського картингу.

Щоб зробити ваш відпочинок ще комфортнішим, курорт постійно оновлює свою інфраструктуру – від технічного оснащення до готелів. Один з яскравих прикладів – Tavel Hotel & SPA, який здобув широке визнання серед поціновувачів високоякісного сервісу та комфорту.

Затишний відпочинок

Засновники Tavel Hotel & SPA – сімейна пара Тетяна та Роман Родзоняк – відкрили готель у 2010 році, і відтоді невпинно поліпшують умови відпочинку для своїх відвідувачів.

Їхнє кредо – максимальна зручність як для себе, повага до людей та задоволення. Вони вважають, що зірки – це зовсім не відзнаки закладу, а передусім гості готелю і дружня команда персоналу.

Розташований за 20 м від бугільного підйомника, готель забезпечує швидкий доступ до схилу № 7  – однієї з найпопулярніших зон відпочинку курорту. Це створює додаткові зручності для відвідувачів, особливо для шанувальників лижного спорту.

Сьогодні Tavel Hotel & SPA пропонує світлі й дуже затишні номери, де є все необхідне для комфортного перебування – від Wi-Fі до посуду для приготування їжі.

Номер у стилі Гауді

У найближчих планах родини – облаштування інтер’єрів в стилі Антоніо Гауді з метою показати казкову красу цього місця та наповнити його природними алюзіями. Протягом доби гості зможуть спостерігати, як сонячне світло рухається сторонами світу та змінює все довкола.

Простір та сервіс готелю відтворює філософію життя подружжя – увагу до кожної деталі. А у березні 2024 року готель відкрився після серйозної реновації та оновлення.

Номерний фонд збільшився вчетверо. У 2017 році тут відкрили новий корпус, в 2018-му – один із найкращих SPA-комплексів із двома басейнами для дорослих та дітей, фінською сауною та хамамом, карпатською лазнею, доріжкою Кнейпа, соляною та аромакімнатами. За останній рік це все також було оновлено та допрацьовано.

Крім того, гостям доступні дитяча ігрова і майданчик, спеціальні приміщення для прокату, сушіння  та зберігання спорядження, зони для релаксу з панорамним краєвидом на гори, конференц-зала, паркінг і навіть молитовний куточок.

Корені як джерело натхнення

Кухня готелю – предмет особливої гордості. Всім давно відомо, що смачна й корисна їжа додає не лише гарного настрою а й здоров’я. Бренд-шеф ресторану Koreni Віталій Гуралевич – учасник та переможець кулінарних міжнародних конкурсів, член Асоціації шеф-кухарів України та дослідник козацької кухні – знається на цьому дуже добре.

Він зробив ставку на локальні продукти Галичини, Закарпаття, Буковини, Волині й Поділля та поєднав традиційні українські рецепти з інноваційними кулінарними техніками.

Завдяки цьому страви ресторану Корені мають неймовірно апетитний вигляд та смак, а гості можуть не тільки насолоджуватися його гастрономічними експериментами, а й зробити внесок у нашу перемогу під час благодійних вечорів, які проводять тут від початку повномасштабного вторгнення.

Один із них відбувся 8 березня, коли шеф-кухар разом зі своїми колегами приготував п’ять унікальних страв. Завдяки гастровечері та аукціону було зібрано кошти на підтримку наших військових. І такі події і надалі тут планують проводити щотижня.

Тож для гостей готелю є всі можливості для ідеального відпочинку, розваг і бізнесу. І можете бути певними – про ваше здоровя та внутрішній спокій тут щиро піклуватимуться 365 днів на рік.

Фото: пресслужба готелю Tavel Hotel & SPA

Теги по теме
Карпаты
Источник материала
Поделиться сюжетом