13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
53-річна Наомі Кемпбелл знялася для Vogue у відвертих образах. Фото
53-річна Наомі Кемпбелл знялася для Vogue у відвертих образах. Фото

53-річна Наомі Кемпбелл знялася для Vogue у відвертих образах. Фото

Всесвітньо відома британська супермодель та акторка афроямайського та китайсько-ямайського походження Наомі Кемпбелл опинилася на обкладинках грецької версії журналу Vogue у відвертих монохромних образах із напівпрозорими деталями. Фотосесію 53-річної жінки приурочили до ювілею існування глянцю.

Світлини Наомі Кемпбелл, які зробив легендарний Нік Найт, з'явилися одразу на двох обкладинках Vogue Greece. Про це журнал повідомив у своєму Instagram.

На одному із фото модель позує у напівпрозорій монохромній сукні з об'ємними білими воланами, що нагадують дуги, та із пишним фатиновим подолом. До образу Кемпбелл додала чорні замшеві підбори із гострим носиком, а обличчя прикривав величезний об'ємний чорний капелюх. Зокрема, сама світлина мала створити враження присутності під час фотосесії – у кадр потрапив фотоапарат та сам фотограф, який знімкував відображення британки в дзеркалі.

На іншій чорно-білій світлині модель позує в оксамитовому боді із довжелезним шлейфом. Її ноги залишилися оголеними, але затемненими завдяки колготкам. Акцентним моментом її образу стали об'ємні лямки із білою підкладкою.

"Vogue Greece святкує 5-ту річницю колекційним бекстейджним випуском з Наомі Кемпбелл, культовою супермоделлю, яку сфотографував для двох обкладинок легендарний Нік Найт", – підписав опубліковані фото журнал.

Раніше OBOZ.UA повідомляв, що для березневого випуску ELLE модель Кемпбелл обрала жакет українського бренду LITKOVSKA. Найвражаючим елемент одягу став рукав, прикрашений величезною копицею сіна.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом