Amazon запускає доставку ліків за рецептами у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі
Amazon запускає доставку ліків за рецептами у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі

Amazon запускає доставку ліків за рецептами у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі

Гігант електронної комерції заявив, що він запроваджує доставку ліків за рецептом у той же день у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі.

Рецепти пропонуються через службу онлайн-аптек Amazon, яка була запущена в 2020 році . Amazon Pharmacy, заснована в результаті придбання компанією онлайн-аптеки PillPack у 2018 році , дозволяє клієнтам замовляти ліки за рецептом з доставкою додому з безкоштовною доставкою для учасників Prime.

Щоб пришвидшити доставку, Amazon повідомила, що використовує нові, менші потужності, укомплектовані найпоширенішими рецептурними ліками для лікування гострих захворювань. За словами компанії, локації оснащені таким обладнанням, щоб обробити рецепт «протягом кількох хвилин, а не годин чи днів».

«Підключаючи поставки Amazon Pharmacy до нашої існуючої логістичної мережі світового класу, Amazon створює найшвидший і найзручніший сервіс для доставки ліків, що відпускаються за рецептом, додому», — сказав Дуг Герінгтон, генеральний директор Worldwide Amazon Stores. «Ці високі швидкості доставки змінять ситуацію, коли вам або вашій родині швидко знадобляться ліки».

Сан-Бернардіно, Ріверсайд і Анахайм, які знаходяться в районі Лос-Анджелеса, мають право на доставку за рецептом того ж дня, починаючи з вівторка. Широкий район метро Лос-Анджелеса запрацює в квітні. До кінця року компанія планує додати більше десятка інших міст.

У жовтні Amazon почав пропонувати доставку ліків за рецептом у той же день у Сіетлі, Маямі, Індіанаполісі, Феніксі та Остіні, штат Техас. У той же час компанія заявила, що почне надсилати ліки за рецептом за допомогою безпілотника в Коледж-Стейшн, штат Техас, одне з двох міст , куди Amazon відправляє безпілотні літальні апарати для доставки товарів вагою п’ять фунтів або менше.

Компанія заявила, що відправляє електровелосипеди для доставки деяких аптек Amazon у Нью-Йорку. Протягом останніх кількох років Amazon експериментує з електронними велосипедами для доставки вантажів, які можуть пришвидшити доставку та зменшити викиди в місті .

Источник материала
loader
loader