19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гордість розпирає: зірки шоубізнесу відреагували на перемогу збірної України
Гордість розпирає: зірки шоубізнесу відреагували на перемогу збірної України

Гордість розпирає: зірки шоубізнесу відреагували на перемогу збірної України

Українці, затамувавши подих, слідкували за вирішальним матчем плейоф, у якому зійшлися збірні України та Ісландії. Гра на вроцлавському стадіону завершилася з рахунком 2:1  на користь нашої команди.

Зірки українського шоубізнесу також провели вечір 26 березня перед телевізором та разом з усіма раділи виходу України на Чемпіонат Європи.

Реакція зірок на перемогу збірної України

Телеведучий Андрій Бєдняков дивився матч разом з Андрієм Пʼятовим, що як воротар провів 102 гри за нашу збірну. Бєдняков емоційно привітав українських спортсменів.

Зараз дивляться

– Браво, хлопці! Україна на Євро! А тепер скоріше додому, бо комендантська година. Слава Україні! – зазначив ведучий.

Лідер гурту Без обмежень Сергій Танчинець показав як готувався виконувати гімн України перед вирішальним матчем у Вроцлаві.

Ресторатор Євген Клопотенко напружено слідкував за непростою грою та з полегшенням видихнув після перемоги української збірної.

Фото: Євген Клопотенко/Instagram

Акторка Наталка Денисенко теж виявилася у лавах палких вболівальників. Вона зауважила, що зараз кожна хороша новина – на вагу золота та подякувала збірній за перемогу.

Фото: Наталка Денисенко/Instagram

Співачка Христина Соловій теж звернулася до футболістів зі словами подяки, наголосивши на важливості події.

Фото: Христина Соловій/Instagram

За нашу збірну вболівала й вся родина телеведучого Григорія Решетніка. Його дружина Христина показала, як сімʼя раділа через вихід України на Євро.

– Хлопці, ви такі молодці! Гордість розпирає, – схвильовано зазначила блогерка, позначивши в дописі українських футболістів.

Фото: Христина Решетнік/Instagram

Таким чином збірна України вчетверте в історії зіграє у Чемпіонаті Європи. Вдруге в історії синьо-жовті виходять у континентальну першість в результаті стикових матчів.

Источник материала
Поделиться сюжетом