Як зробити макіяж за допомогою всього одного продукту: цікавий лайфхак
Як зробити макіяж за допомогою всього одного продукту: цікавий лайфхак

Як зробити макіяж за допомогою всього одного продукту: цікавий лайфхак

Епоха чіткого контурингу в макіяжі відходить у минуле. Зараз у тренді – м’які та природні відтінки. Насправді макіяж – це сфера для самовираження, тож серед усіх лайфхаків і порад слід обирати ті, що найкраще пасуватимуть саме вам.

Однак є й універсальні поради, найпопулярніша з них стосується монохромного натурального макіяжу. Видання Elle розповіло, як зробити мейкап за допомогою одного лише засобу, який точно є у вашій косметичці.

Один засіб для макіяжу

Цей лайфхак неймовірно спростить щоденну рутину краси. Вам знадобиться лише блиск для губ, при цьому відтінок має бути нюдовий, а пігмент має відповідати природному тону шкіри.

У випадку нестачі часу, спробуйте використати цікавий прийом, який часто радять візажисти.

Покрокова інструкція

  1. Нанесіть трохи блиску для губ на повіки, а також додайте краплину засобу на нижню лінію повік. Ретельно розтушуйте за допомогою пензлика для тіней, щоб надати яскравості повікам і створити ефект димчастості нижній лінії вій.
  2. Намалюйте невелику лінію під вилицями та ретельно розтушуйте – це створить мерехтливий ефект рум’янцю та додасть обличчю свіжості.
  3. Тепер можна використати блиск за призначенням, нанісши його на губи.

У результаті ви отримаєте легкий монохромний макіяж, що підкреслить красу та надасть обличчю свіжості і сяйва.

До речі, при обранні засобу для губ насамперед варто звернути увагу на потреби та вікові особливості шкіри: є ризик, що популярні матові помади почнуть забиватися у дрібні зморшки навколо губ, створюючи нерівний контур. Як обрати оптимальний блиск, олійку чи помаду – читайте у матеріалі.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як зробити ідеальний контур губ.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом