Російські військові обстріляли Українку, є поранені
Російські військові обстріляли Українку, є поранені

Російські військові обстріляли Українку, є поранені

Російські військові 27 березня обстріляли місто Українка в Донецькій області, щонайменше двоє людей отримали поранення, їх госпіталізовано. Про це повідомили у Селидівській обласній військовій адміністрації.

- За попередніми даними, постраждали 2 цивільні особи - жінка 1940 року народження та чоловік 1946 року народження, наразі вони перебувають у Покровській лікарні, - йдеться у повідомленні.

За даними міської військової адміністрації, внаслідок обстрілу сталося загоряння гаражів, а також було пошкоджено близько 29 багатоквартирних будинків.

  • Росіяни 21 березня вдарили по Новогродівці, в результаті атаки одна людина загинула і двоє отримали поранення. Внаслідок атаки було пошкоджено та зруйновано щонайменше 20 приватних та багатоквартирних будинків.
  • 11 березня на Донеччині російська армія обстріляла 11 разів за добу населені пункти регіону, внаслідок чого загинуло двоє людей, а 12 отримали поранення. РФ стріляли по населених пунктах, таких як Красногорівка, Костянтинівка, Георгіївка, Перемога, Добропілля, Мирноград, Пташине, Новогродівка, Тернах, Костянтинівка, Торецьк, Нелипівка, Часовоярка та Серебрянка.
  • Вночі, 10 березня трьома ракетами С-300 російські військові завдали удару Мирнограду Донецької області, внаслідок чого поранення отримали 11 людей. Серед травмованих – один 16-річний підліток, п'ять жінок та п'ять чоловіків віком від 34 до 95 років.
  • 6 березня під обстрілом перебували дев'ять населених пунктів Донецької області. Армія РФ била по Донеччині авіабомбами, ВТРК «Іскандер-М», РСЗВ «Ураган», «Град» та артилерією.
Фото
Фото
27 Березня13:55
Теги по теме
Обстрел
Источник материала
Поделиться сюжетом