Зарядити телефон швидко — легко: три найдієвіші способи
Зарядити телефон швидко — легко: три найдієвіші способи

Зарядити телефон швидко — легко: три найдієвіші способи

Усього кілька простих способів допоможуть значно прискорити процес зарядки

Нерідко бувають ситуації, коли терміново потрібно зарядити телефон, але часу на це дуже мало. Для таких випадків є кілька корисних лайфхаків, які дозволять пришвидшити цей процес.

Для швидкого заряджання потрібно лише пройти по налаштуванням телефону та активувати або вимкнути деякі функції. "Телеграф" розповідає як це зробити.

Спочатку поставити гаджет в режим польоту. При його активації пристрій відключається від стільникової мережі та перестає виконувати інші завдання, що впливають на батарею (пошук мереж Wi-Fi та GPS). Завдяки цьому телефон зарядиться швидше.

Також слід звернути увагу на те, чи закриті всі програми. Якщо ні, слід їх закрити, оскільки навіть у фоновому режимі вони "з’їдають" заряд. Процес зарядки відбуватиметься повільніше, якщо не зробити цього.

Не слід використовувати гаджет під час заряджання. Через використання процес може сповільнюватися. Крім того, це може негативно вплинути на батареї.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як у жодному разі не можна заряджати телефон. Ігнорування цих правил може призвести до великих проблем.

Источник материала
Поделиться сюжетом