12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Renault вивела на ринок бюджетний кросовер за ціною Duster. Фото
Renault вивела на ринок бюджетний кросовер за ціною Duster. Фото

Renault вивела на ринок бюджетний кросовер за ціною Duster. Фото

Новий бюджетний кросовер Renault Kardian 2024 року вивели на ринок. Це доступний компактний автомобіль B-класу. Модель є альтернативою Duster за ціною.

Kardian є доопрацьованим варіантом Dacia Sandero Stepway з новим дизайном. Машину вже відправили у продаж за гарною ціною, про це повідомляє Motor1.

Компактний кросовер Renault Kardian 2024 представили офіційно наприкінці 2023 року. А тепер перші покупці матимуть змогу познайомитися з машиною особисто. Передню частину кузова виконали на кшталт найсучасніших кросоверів Renault. Широка трапецієподібна решітка встановлена між вузькими LED-фарами, в бампері – великий повітрозабірник. Ззаду встановлені ліхтарі-бумеранги як у Captur. Колісні диски діаметром до 17 дюймів.

У салоні Renault Kardian 2024 – кермо, знайоме за іншими бюджетними моделями бренду, джойстик на місці важеля КПП та великий монітор мультимедійної системи.

Поки що оголосили про єдиний турбований трициліндровий мотор об'ємом 1 л потужністю 125 к.с. (220 Нм крутного моменту). Він працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною КПП із двома зчепленнями. Ціна Renault Kardian – 21 000 євро за базовий варіант.

OBOZ.UA раніше показував новий бюджетний кросовер від Citroen.

Источник материала
Поделиться сюжетом