У сорочці та джинсах: Ольга Фреймут здивувала скромним виглядом
У сорочці та джинсах: Ольга Фреймут здивувала скромним виглядом

У сорочці та джинсах: Ольга Фреймут здивувала скромним виглядом

Ольга Фреймут любить красивий та дорогий одяг від люксових брендів, втім постала перед камерою фотографині у простому вбранні. За словами, ведучої вона давно не робила ніяких світлин, але для своєї аудиторії вирішила показати нові портрети.

Образ Ольги Фреймут

Журналістка вирішила підібрати для себе спокійний та лаконічний образ, поставши перед камерою без макіяжу, зачіски та аксесуарів.

У фотостудії Фреймут позувала в простому образі, який складався з бордової шовкової сорочки та базових синіх джинсів. Білявка розстібнула передні ґудзики та додала образу певної розслабленості, а джинси доповнила чорним поясом.

Бордову сорочку Ольга Фреймут обрала від відомого бренду The Row, який заснували відомі американські сестри-близнючки Мері-Кейт та Ешлі Олсен.

Я давно не фотографувалася, а потім довірилася Марʼяні. І вона побачила те, про що я вже й забула,
– написала Фреймут про фотографиню Мар'яну Шафро.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут живе з двома маленькими дітьми у Лондоні. З чоловіком вони перебувають на відстані, оскільки Володимир Локотко зараз у Києві.

Останні образи зірок

  • Олена Зеленська одягнула костюм м’ятного відтінку від української дизайнерки Ельвіри Гасанової. Раніше цей костюм вона вже одягала на інтерв’ю британському виданню у 2023 році.
  • Кендалл Дженнер продемонструвала діловий образу чорному костюмі, додавши до нього яскраву помаранчеву сумку.
  • Даша Квіткова у Парижі похизувалася ефектним образом у шкіряному корсеті та штанах.
Теги по теме
Мода Стиль и мода
Источник материала
Поделиться сюжетом